Dictionar de vise. Interpretari vise. Pe acest site gasesti un dictionar complet cu interpretarea visurilor tale. Cauta visul tau si afla-i semnificatia, talmacirea sau insemnatatea!
Dictionarul tau de vise online. Afla acum intelesul visului tau! Adauga visul si vom incerca sa-l interpretam impreuna. Interpretare vise.

Dictionar de vise • Visul tau incepe cu litera:
A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W X Y Z
interpretare-vise-

sobolanul si ariciul

Interpretare vis: sobolanul si ariciul

  Dragos
  05-07-2014

Pai incepe pe o strada ce avea pe partea dreapta un parapet de unde inecepea iarba.. cred ca incolo era un parc. Sau e posibil chiar sa fi fost o alee dintr-un parc.
Eram mai multi. O familie. Si un pui de arici (care avea o particularitate, si anume o coada lunga asemanatoare cu cea de soarece) era cu noi si era in centrul atentiei. Fata de arici aveam senzatia ca este din familie.
La un moment dat apre un sobolan. Gri. Linistit. Parea un cunoscut al familiei. A fost mingiiat de toti. Dar el vroia sa ajunga la arici. Il tot ciupea de fund si de coada. Ariciul fiind pui avea tepii inca moi si nu se putea apara.
Eu cred ca eram unul din oameni. Tot prindeam sobolanul si incercam sa ii explic ca ariciul e cu noi. Il mingiam, il pupam si il puneam in partea opusa locului unde era aricul.
Tot incercam sa il dau la o parte, ba facind bariere cu piciuorul ba cu mina, dar pina la urma acesta reuseste sa scoata capul printre degetele mele si sa suga ariciul ca pe o spagheta... intreg.
Atunci intram toti in panica. Aud tipete in spatele meu. Eu avind sobolanul in mina incep sa-l scutur tinindu-l cu capul in jos. Sobolanul nu are nici o reactie. Parea resemnat. La un moment dat il storc ca pe o punga pe care vreau sa o golesc printr-un colt. Atunci ii ies pe gura organele interne, in special plamiinii (ce semanau ma repede cu niste branhii). Atunci realizez ca e cazul sa ii fac disectie ca sa scot din stomacul sobolanului ariciul. Ca sobolanul e mort si ca nu mai conteaza ce ii voi face.

Moment in care m-am trezit si nu imi mai aduc aminte daca s-a mai intimplat ceva.

Multumesc mult
Dragos

Interpretare vis (0)

Adauga interpreatarea / comentariul tau

Incearca si tu sa interpretezi visul, parerea ta conteaza.
Mai multe pareri duc la o interpretare cat mai corecta a visului.

Interpretare simboluri care te-ar putea interesa:

interpretare-vise-sobolan.jpg - daca este vreun animal care ne frecventeaza deseori visele, acesta este sobolanul. Rozator clandestin, iesind in timpul noptii, extrem de…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Sobolan
interpretare-vise-caine-catel.jpg - fidelitatea fata de stapanul lui este aproape intotdeauna luata in calcul la interpretarea acestor vise. Conform experientei mele, orice vis…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Caine, catel
interpretare-vise-punga.jpg - de visezi ca gasesti o punga cu bani, vei avea succes in dragoste, dar nu si in afaceri; - se mai…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Punga
interpretare-vise-copil.jpg - nu este un vis bun; - viata cu copii mici in societatile de demult era grea si plina de lipsuri; teama…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Copil

Vise interpretate

    Vise postate care au legatura cu sobolanul si ariciul

  • avatar
    pisica, sobolan
    Conny   |   26-02-2009
  • avatar
    -
    Amalia Sofronescu   |   19-11-2014
  • avatar
    ?
    stoica madalina florentina   |   11-05-2009
  • avatar
    x
    alinutza   |   05-05-2010
  • avatar
    ,,
    nicoleta   |   05-02-2010
  • Vise interpretate  

Vise neinterpretate

Interpreteaza-ti visul!

Afla acum semnificatia visului tau!

Descrie visul din noaptea trecuta sau oricare vis pe care doresti sa-l interpretezi si haide sa incercam sa-l interpretam impreuna. Astfel fiecare poate sa isi dea cu parerea si cu siguranta vom gasi o interpretare cat mai apropiata de adevar.

 Adauga visul tau!

Reclama

Parteneri