Dictionar de vise. Interpretari vise. Pe acest site gasesti un dictionar complet cu interpretarea visurilor tale. Cauta visul tau si afla-i semnificatia, talmacirea sau insemnatatea!
Dictionarul tau de vise online. Afla acum intelesul visului tau! Adauga visul si vom incerca sa-l interpretam impreuna. Interpretare vise.

Dictionar de vise • Visul tau incepe cu litera:
A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W X Y Z
interpretare-vise-

suflet iesit din corp

Interpretare vis: suflet iesit din corp

  ana-maria
  12-10-2009

saptamana trecuta am avut un vis ciudat..tin sa mentionez ca pe parcursul visului nu mi-a fost frica/teama, ba din contra am avut un sentiment placut. m-am speriat dupa ce m-am trezit si am realizat ce visasem.

eram cu fratele meu intr-un microbuz...la un moment dat microbuzul a intrat in depasire pe partea dreapta(ceea ce e interzis in realitate).la putin timp dupa depasire am vazut ca soseaua era sparta (si in dreapta era un fel se sant).microbuzul in care ma aflam a avut accident si am simtit o smucitura..si s-a deschis usa laterala a microbuzului. langa mine am vazut o bancheta albastra,iar in departare am vazut oameni raniti. am simtit ca fratele meu este in regula si nu a patit nimic si am plecat spre locul unde se aflau ranitii.am mers putin pe o pajiste cu iarba verde ..langa un copac (caruia nu i-am vazut coroana-nu mi-a aparut in viz decat truchiul gros) era o fata cu capul spart. respira...nu am simtit necesar sa-i acord ajutor intrucat langa mine mai era o fata grav ranita.cand m-am aplecat peste ea mi-am dat seama ca sunt EU.aveam partea de la brau in sus rupta de restul corpului..piciorele erau in partea stanga a mea cum stateam deasupra corpului..am obs ca eram imbracata in blugi si aveam adidasi in picioare. nu curgea sange. chipul era luminos si frumos..mi-am dat seama ca nu o sa o mai pot salva si am inceput sa spun rugaciunea "Tatal nostru" cf obiceiului. a spus si ea cu mine rugaciunea si m-a rugat ceva gen" sa-i spui mamei ca..", dar nu imi mai aduc aminte.
abia dupa ce m-am trezit mi-am dat seama ca fata care murise eram eu..in vis nu am realizat..aveam doar o dorinta puternica de a o salva si eram impacata ca nu a murit fara rugaciune.

va rog frumos sa ma ajutati sa inteleg visul acesta.

ana-maria

Interpretare vis (0)

Adauga interpreatarea / comentariul tau

Incearca si tu sa interpretezi visul, parerea ta conteaza.
Mai multe pareri duc la o interpretare cat mai corecta a visului.

Interpretare simboluri care te-ar putea interesa:

interpretare-vise-mana.jpg - elemente de descriu aspecte legate de creativitate si munca; Rupta, ranita, legata, cu catuse - lipsa de mijloace, piedici in…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Mână
interpretare-vise-treispresece--13.jpg - greu de spus daca este de bun sau rau augur. Totul depinde de traditii sau superstitii si, mai ales, de…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Treispresece - 13
interpretare-vise-tata.jpg - semn de noroc; parintele, vazut in vis, nu poate insemna decat acel sprijin garantat, acel nepretuit sprijin dintotdeauna, in planurile…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Tata
interpretare-vise-sprancene.jpg Mari - e semn de bucurie, desfatare; - probabil ca, dintotdeauna, sprancenele au avut o legatura cu bucuria, cu transmiterea unor…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Sprancene

Vise interpretate

Vise neinterpretate

Interpreteaza-ti visul!

Afla acum semnificatia visului tau!

Descrie visul din noaptea trecuta sau oricare vis pe care doresti sa-l interpretezi si haide sa incercam sa-l interpretam impreuna. Astfel fiecare poate sa isi dea cu parerea si cu siguranta vom gasi o interpretare cat mai apropiata de adevar.

 Adauga visul tau!

Reclama

Parteneri