Dictionar de vise. Interpretari vise. Pe acest site gasesti un dictionar complet cu interpretarea visurilor tale. Cauta visul tau si afla-i semnificatia, talmacirea sau insemnatatea!
Dictionarul tau de vise online. Afla acum intelesul visului tau! Adauga visul si vom incerca sa-l interpretam impreuna. Interpretare vise.

Dictionar de vise • Visul tau incepe cu litera:
A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W X Y Z
interpretare-vise-

Tornada timpului

Interpretare vis: Tornada timpului

  Radu
  05-08-2015


La inceputul visului ma aflam intr-o zona pe care nu o cunoastem deloc..cu oameni pe care nu ii cunoastem deloc. Am vazut niste scari si am urcat..eram in propria mea casa..dar nu era nimeni. Am coborat din nou in acel subsol(care semana destul de mult cu o cantina) unde ramasese o singura persoana care pregatea masa..si mi-a spus ca nimeni nu o sa mai vina din cauza tornadei care se apropie. Am urcat din nou sus..si m-am intalnit cu membrii familiei mele(mama, tata si fratele) iar..cam dupa 2-3 cuvinte schimbate..casa noastra a fost surprinsa de tornada..luata pe sus..iar mai apoi am aterizat fara foarte multe turbulente..intr-un sat vecin.Eram singur nici un membru al familiei mele nu mai era acolo...De acolo am luat o masina si am mers pana la a doua nostra locuinta(eu stiind ca.. prima resedinta fusese distrusa)
Acolo m-am intalnit nu niste rude care erau mult mai tinere..decat trebuiau sa fie. Le-am spus cine sunt..si nu m-au crezut..mi-au spus ca suntem in august 1994(eu fiind nascut in septembrie 94). Am ramas uimit..nu stiam ce sa fac..asa ca am incercat sa il caut pe un profesor de la facultate in speranta ca el va intelege ceva.

Sincer..nu am inteles mare lucru din acest vis. De aceea apelez la dumnevoastra. sper ca o sa imi puteti da cateva indicii despre ceea ce inseamna acest vis. Multumesc!

Interpretare vis (0)

Adauga interpreatarea / comentariul tau

Incearca si tu sa interpretezi visul, parerea ta conteaza.
Mai multe pareri duc la o interpretare cat mai corecta a visului.

Interpretare simboluri care te-ar putea interesa:

interpretare-vise-tata.jpg - semn de noroc; parintele, vazut in vis, nu poate insemna decat acel sprijin garantat, acel nepretuit sprijin dintotdeauna, in planurile…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Tata
interpretare-vise-principe.jpg - semn bun, de noroc; - daca vorbesti cu el, e semn rau, de primejdie, pericol; - o intalnire cu un om…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Principe
interpretare-vise-legume.jpg - sanatate, puritate, naturalete, siguranta, liniste; Le vezi - potrivit unor explicatii mai noi, vei avea parte de munca grea, iar rezultatele…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Legume
interpretare-vise-punga.jpg - de visezi ca gasesti o punga cu bani, vei avea succes in dragoste, dar nu si in afaceri; - se mai…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Punga

Vise interpretate

Vise neinterpretate

Interpreteaza-ti visul!

Afla acum semnificatia visului tau!

Descrie visul din noaptea trecuta sau oricare vis pe care doresti sa-l interpretezi si haide sa incercam sa-l interpretam impreuna. Astfel fiecare poate sa isi dea cu parerea si cu siguranta vom gasi o interpretare cat mai apropiata de adevar.

 Adauga visul tau!

Reclama

Parteneri