Dictionar de vise. Interpretari vise. Pe acest site gasesti un dictionar complet cu interpretarea visurilor tale. Cauta visul tau si afla-i semnificatia, talmacirea sau insemnatatea!
Dictionarul tau de vise online. Afla acum intelesul visului tau! Adauga visul si vom incerca sa-l interpretam impreuna. Interpretare vise.

Dictionar de vise • Visul tau incepe cu litera:
A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W X Y Z
interpretare-vise-

Transformare

Interpretare vis: Transformare

  Deea M.
  16-06-2009

Visul meu cuprinde de fapt o schimbare: trecerea treptata a unui prieten necunoscut din stadiul de emo-kid la stadiul de...om normal sa spun asa.
Totul incepe cu un joc aproape real in care este reprezentata o podea, ceva sub forma de plan patrulater suspendat in aer(nesustinut), pe care este asezat un personaj cu o franghie si un cutit. Planul se inclina spre stanga si personajul ramane agatat de franghie, ceva tragand franghia si el ramanand intins.
Apoi, intr-o casa destul de draguta locuiau niste rude de-ale mele si erau mereu plecate. In acest interval, un personaj bizar si negru intra si iese din casa de mai multe ori, mereu oprindu-se la computerul din camera de la parter. Acel personaj mi-a aratat, de fapt(eu eram un personaj oarecum absent) cum se joaca acel "joc" de care am amintit mai sus(aici apar cateva secvente cu referire la ceva gen sinucidere si/sau evadare din incurcaturile jocului). Treptat, acest tanar capatata o noua perspectiva asupra vietii sale, pana atunci sumbra si intunecata de hainele negre pe care le purta si parul lung, negru care-i impaienjenea ochii.
Acest lucru l-am visat aseara. Nu sunt foarte sigura ca imi amintesc tot visul, dar am enumerat detaliile cele mai importante. Am mari dubii asupra psihicului meu in ultimul timp, asa ca va rog din suflet sa ma lamuriti asupra catorva vise.
Multumesc anticipat,
Deea M.

Interpretare vis (0)

Adauga interpreatarea / comentariul tau

Incearca si tu sa interpretezi visul, parerea ta conteaza.
Mai multe pareri duc la o interpretare cat mai corecta a visului.

Interpretare simboluri care te-ar putea interesa:

interpretare-vise-principe.jpg - semn bun, de noroc; - daca vorbesti cu el, e semn rau, de primejdie, pericol; - o intalnire cu un om…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Principe
interpretare-vise-avocat.jpg - aparitia in vis a acestui personaj care joaca un rol esential in procese si tribunale denota faptul ca va zbateti…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Avocat
interpretare-vise-franghie.jpg - franghia este folosita in foarte multe situatii. Pe ea ne putem catara, alteori ea retine alpinistul sa nu cada, dar…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Franghie
interpretare-vise-par-par.jpg - daca visezi, e semn ca vei fi dispretuit; Par alb - prevestire a unor placeri, a unor desfatari; - e posibil ca…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Păr (par)

Vise interpretate

Vise neinterpretate

Interpreteaza-ti visul!

Afla acum semnificatia visului tau!

Descrie visul din noaptea trecuta sau oricare vis pe care doresti sa-l interpretezi si haide sa incercam sa-l interpretam impreuna. Astfel fiecare poate sa isi dea cu parerea si cu siguranta vom gasi o interpretare cat mai apropiata de adevar.

 Adauga visul tau!

Reclama

Parteneri