Dictionar de vise. Interpretari vise. Pe acest site gasesti un dictionar complet cu interpretarea visurilor tale. Cauta visul tau si afla-i semnificatia, talmacirea sau insemnatatea!
Dictionarul tau de vise online. Afla acum intelesul visului tau! Adauga visul si vom incerca sa-l interpretam impreuna. Interpretare vise.

Dictionar de vise • Visul tau incepe cu litera:
A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W X Y Z
interpretare-vise-

treceri rapide de la un vis la altul

Interpretare vis: treceri rapide de la un vis la altul

  camelia
  16-09-2009

Buna,
Sunt foarte curioasa de semnificatie visului pe care l-am avuat aseara,sau mai bine zis,pe care le-am avut deoarece au fost mai multe.
Nici nu stiu cum sa incep,prima oara am visat o ruda draga mie care mi-a deschis serate si imi zicea k este praf in ele cu toate ca aratau curate si ma contraziceam cu ea k facusem curat in urma cu 2 zile.Tin foarte mult la aceasta ruda,iar in momentul in care argumentam ca se facuse curat mai aveam pe cineva care ma sustinea in ceea ce ziceam.
Apoi s-a schimbat "peisajul" si am visat ca imi taiam parul cu o lama,iarasi era cineva langa mine dar nu am vazut cine,mi-l scurtasem,il filasem si eram atat de bucuroasa de cum imi sta cu el.
Mentionez ca de cateva luni trec printr-o perioada mai grea din viata mea si sunt evsnic agitata.
As dori sa stiu ce inseamna atatea vise si emotii in timpul somnului
Va multumesc
Camelia

Interpretare vis (0)

Adauga interpreatarea / comentariul tau

Incearca si tu sa interpretezi visul, parerea ta conteaza.
Mai multe pareri duc la o interpretare cat mai corecta a visului.

Interpretare simboluri care te-ar putea interesa:

interpretare-vise-scaun.jpg - daca il vezi in vis, e semn de autoritate si putere; cu cat scaunul e mai frumos, mai impozant, cu…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Scaun
interpretare-vise-mulimi.jpg - semn de fericire; - multa vreme de aici inainte nu vei mai fi suparat, nu vei mai fi deranjat, nu vei…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Mulțimi
interpretare-vise-legume.jpg - sanatate, puritate, naturalete, siguranta, liniste; Le vezi - potrivit unor explicatii mai noi, vei avea parte de munca grea, iar rezultatele…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Legume
interpretare-vise-sex.jpg Daca ati visat ca faceti sex cu persoana iubita: va asteapta neplaceri si certuri. Daca ati visat ca ati facut dragoste co…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Sex

Vise interpretate

Vise neinterpretate

Interpreteaza-ti visul!

Afla acum semnificatia visului tau!

Descrie visul din noaptea trecuta sau oricare vis pe care doresti sa-l interpretezi si haide sa incercam sa-l interpretam impreuna. Astfel fiecare poate sa isi dea cu parerea si cu siguranta vom gasi o interpretare cat mai apropiata de adevar.

 Adauga visul tau!

Reclama

Parteneri