Dictionar de vise. Interpretari vise. Pe acest site gasesti un dictionar complet cu interpretarea visurilor tale. Cauta visul tau si afla-i semnificatia, talmacirea sau insemnatatea!
Dictionarul tau de vise online. Afla acum intelesul visului tau! Adauga visul si vom incerca sa-l interpretam impreuna. Interpretare vise.

Dictionar de vise • Visul tau incepe cu litera:
A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W X Y Z
interpretare-vise-

Tren.....

Interpretare vis: Tren.....

  Adi
  07-05-2016

Inainte de a povesti visul eu vreau sa va spun visul cu un tren avut cu multi ani in urma si cum s-a implinit. Eu si sora mea eram in clasa a12a si invatam pentru admiterea la facultate. Am visat ca eram amndoua intr-un tren si la un moment dat vagonul in care eram eu a ramas pe loc in timp ce resul vagoanelor inclusiv cel in care era sora mea au continuat sa mearga. Ca urmare in acel an ea a intrat la facultate iar eu nu.Exact ca in vis, ea a continuat inainte iar eu am ramas pe loc. Doar anul urmator am intrat eu.

Iar acum spuneti-mi cre credeti de visul acesta. Acum nu locuiesc in Romania. Cautam sa cumpar un apartament zilele trecute si am gasit unul cu o camera am ous oferta mea dar cineva oferit mai mult decat cerea proprietarul si au luat ei apartamentul. Am fost dezamagita.Apoi a cerut un semn de la Dumnezeu si am avut urmatorul vis. Eram intr-un tren si am ajuns la o gara unde urma sa cobor. Mi-am pus poseta pe peron si m-am intors la scaunulul din vagon sa iau si celelate lucruri (laptop si ceva hartii. Insa cand ma intorceam la scaun sa iau restul lucrurilor trenul a plecat si poseta imi ramamsese pe peron. M-am panicat pt ca nu ma asteptam sa plece asa repede si atunci am auzit o voce, un barbat care era in acelasi vagon cu mine mi-a zis \" Nu va panicati pentru ca mai este o statie aici in Aiud.\". Am fost foarte surprinsa sa aud ca sunt 2 statii in acelasi oras si intradevar am coborat cu lucrurile la a2a statie si am mers pe jos si mi-am luat poseta de unde lo lasasem la prima statie.

Cateva ziele mai tarziu de la acest vis am cuparat un apartament cu 2 camere in acelasi complex de apatamente.

Asa interpretez eu visul. Spune-ti-mi va rog parerea. Prima statie unde mi-am lasat poseta pe peron a fost de fapt apartamentul pt care am pus oferta dar nu l-am cumparat ci l-au luat altii..Orasul cu 2 statii e complexul de apartamente. Barbatul care mi-a vorbit si mai zis sa nu ma ingrijorez pt ca mai este o statie in acelasi oras, e de fapt semnul divin care imi arata ca o sa cumpar un alt apartament in acelasi complex(cartier) De-aia erau 2 gari in acelasi orasi pt ca reprezentatu 2 apartamente in acelasi cartier.Si intradevar asa a fost . sa nu uitam ca m-am dat jos cu bine la a2a statie. Deci intradevar am cumparat al2 lea apartament doar, dupa ce la primul pusesem doar oferta si l-au l;uat altii care au oferit mai mult.
Ce ziceti? Acum inca ma gandesc si regret ca nu am oferit mai mult decat cereau la primul pt ca as fi iesit mai bine ffind cu doar o camera.Pe de alta parte ma gandesc ca pe viitor poate ies mai bine cu acesta de 2 camere chiar daca eu inca nu stiu ce va fi.

Dupa visul asta vreau doar sa am inima impacata ca intradevar acesta cu 2 camere a fost sa fie al meu si nu primul cu o camera.

Spuneti-mi parerea va rog . Multumesc.

Interpretare vis (0)

Adauga interpreatarea / comentariul tau

Incearca si tu sa interpretezi visul, parerea ta conteaza.
Mai multe pareri duc la o interpretare cat mai corecta a visului.

Interpretare simboluri care te-ar putea interesa:

interpretare-vise-tren.jpg - tine de energia omului, de ambitia sa de a reusi, sansa care i se ofera pentru a demonstra ce poate;…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Tren
interpretare-vise-rest.jpg - este legat de efectele unora din actiunile tale trecute, repercusiuni ale trecutului ce mai afecteaza inca prezentul; - primesti…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Rest
interpretare-vise-scaun.jpg - daca il vezi in vis, e semn de autoritate si putere; cu cat scaunul e mai frumos, mai impozant, cu…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Scaun
interpretare-vise-tigru.jpg - acest carnivor feroce, cu ragete inspaimantatoare, considerat in China ca stapanul animalelor terestre, este reprezentat pe nenumarate temple. Se spune…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Tigru

Vise interpretate

Vise neinterpretate

Interpreteaza-ti visul!

Afla acum semnificatia visului tau!

Descrie visul din noaptea trecuta sau oricare vis pe care doresti sa-l interpretezi si haide sa incercam sa-l interpretam impreuna. Astfel fiecare poate sa isi dea cu parerea si cu siguranta vom gasi o interpretare cat mai apropiata de adevar.

 Adauga visul tau!

Reclama

Parteneri