Dictionar de vise. Interpretari vise. Pe acest site gasesti un dictionar complet cu interpretarea visurilor tale. Cauta visul tau si afla-i semnificatia, talmacirea sau insemnatatea!
Dictionarul tau de vise online. Afla acum intelesul visului tau! Adauga visul si vom incerca sa-l interpretam impreuna. Interpretare vise.

Dictionar de vise • Visul tau incepe cu litera:
A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W X Y Z
interpretare-vise-

Un vis ingrozitor

Interpretare vis: Un vis ingrozitor

  Silvia
  08-05-2015

Am visat ca am fost sunata de cineva si mi s-a spus ca tata a murit. In momentul ala am simtit ca o iau razna. Am inceput sa plang. In realitate, tatal meu a facut un atac cerebral acum cateva luni.
Dupa aia vad ca vine o masina mare si in ea era Tata. In remorca, cum ar veni. Din masina iese un doctor imbracat in halat alb si vrea sa il cantareasca spunand ca acum e foarte greu. Si ca de la 40 de kg a ajuns la 60 de kg. In conditiile in care tata cantareste 80 si ceva de kg.
Eu plangeam tot timpul. Dupa aia m-am trezit ca eram la bunica mea impreuna cu prietena mea cea mai buna, un amic si cu baiatul pe care il plac. Pregateau masa, iar ei nu stiau prin ce trecusem eu. Tipul pe care il placeam facea fel de fel de glumite, iar eu eram pe trepte cu prietena mea cea mai buna. Dupa aia nu am mai putut tine in mine si am inceput sa plang.
Si m-am trezit.

Asta e tot ce imi amintesc. Am senzatia ca s-a mai intamplat ceva, dar nu reusesc sa imi amintesc.
A fost groaznic visul asta.

Interpretare vis (0)

Adauga interpreatarea / comentariul tau

Incearca si tu sa interpretezi visul, parerea ta conteaza.
Mai multe pareri duc la o interpretare cat mai corecta a visului.

Interpretare simboluri care te-ar putea interesa:

interpretare-vise-tata.jpg - semn de noroc; parintele, vazut in vis, nu poate insemna decat acel sprijin garantat, acel nepretuit sprijin dintotdeauna, in planurile…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Tata
interpretare-vise-masina.jpg - element de context ce descrie planul relational si comunicarea intre oameni; Masina mica - relatia cu partenerul sau cu familia…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Masina
interpretare-vise-prietenie-prieten.jpg - vei avea parte de intristare, de suparare; - probabil ca esti deja tulbure din punct de vedere sufletesc, iar visul vine…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Prietenie, prieten
interpretare-vise-femeie.jpg - buna intuitie, buna întelegere a unor situatii, creativitate, afectivitate, grija, romantism, vulnerabilitate; - pot fi simbolul partii mai fragile si…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Femeie

Vise interpretate

Vise neinterpretate

Interpreteaza-ti visul!

Afla acum semnificatia visului tau!

Descrie visul din noaptea trecuta sau oricare vis pe care doresti sa-l interpretezi si haide sa incercam sa-l interpretam impreuna. Astfel fiecare poate sa isi dea cu parerea si cu siguranta vom gasi o interpretare cat mai apropiata de adevar.

 Adauga visul tau!

Reclama

Parteneri