Dictionar de vise. Interpretari vise. Pe acest site gasesti un dictionar complet cu interpretarea visurilor tale. Cauta visul tau si afla-i semnificatia, talmacirea sau insemnatatea!
Dictionarul tau de vise online. Afla acum intelesul visului tau! Adauga visul si vom incerca sa-l interpretam impreuna. Interpretare vise.

Dictionar de vise • Visul tau incepe cu litera:
A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W X Y Z
interpretare-vise-

Vase pline cu mancare varsate si sparte pe jos.

Interpretare vis: Vase pline cu mancare varsate si sparte pe jos.

  Daniel
  26-04-2009

Nu tin minte tot visul dar o parte din vis de la final a rams tiparita in mintea mea.
Eram pe munte eu cu o fata care o cunosc si care imi este foarte speciala pentru mine, si totul parea normal.
Am urcat si am intrat la un local situat pe munte gen han, restaurant pentru ca imi era foame si doream sa mananc. Tin minte un restaurant foarte aranjat cu fete de mese albe, cu oameni inauntru in restaurant care pareau preocupati cu treburile lor, vorbeau beau din pahare, mancau, totul parea foarte normal. M-am uitat pentru o masa unde sa stam iar ea deja disparuse, cand m-am uitat dupa ea si am intors capul, ea incepuse sa verse castroane si farfuriile de pe mese de pe toate mesele din restaurant. Vasele erau albe si erau pline cu mancare gatita, pareau pline cu tocanita de cartofi si ciorba.
Pe unele le rasturna pe masa si vedeam cu detaliu cum se varsa mancarea pe masa din castron, pe unele pur si simplu le lua si le dadea drumu pe jos din maini, auzeam si vedeam cum se sparg pline cu mancare, iar ea continua sa mearga prin restaurant la fiecare masa sa sparga si sa verse vasele pline cu mancare gatita. Eu strigam la ea sa se opreasca, credeam ca a inebunit. Am decis sa chem pe cineva sa fac ceva sa opresc toata nebunia asta, si se pare ca venise cineva care se ocupa cu paza la restaurant si pana la urma au putut s-o opreasca. Cel mai ciudat cand au oprito au pus mana pe ea dupa care se uitau pe o hartie de culoare neagra, era mai mult ca o fise, parea sa fie un dosar,. Dupa cele toate intamplate se pare ca ne-au lasat sa plecam.
Mergeam in jos pe munte si o intrebam ce are si de ce a facut asa, ea mi-a raspuns
ca sunt doi barbati si unul e calumea si e om iar celalalt il adora doar pentru cum este el, stiam ca nu se refera la mine si ca nu sunt din acei doi, stiam sigur dar nu era o problema pentru mine, nu intelegeam insa de ce a luat toate vasele pline cu mancare la rand si le-a spart. Acesta a fost visul meu.

Imi place foarte mult la munte, cand eram mic mergeam des si urcam pe munte cu parintii, in fiecare an urcam pe munte cu parintii si adesea ori ne opream la un local similar.

Pe fata din visul meu o cunosc real, nu am mai vorbit de o luna, nu stiu ce e cu ea, suntem oarecum certati sau mai de graba sa zic asa nu certati doar despartiti dar teoretic suntem prieteni in continuare, ea este o amica de a mea foarte speciala.

Ea ma evita pe mine si eu pe ea.
Nu ne mai sunam, numai vorbim pentru ca m-am saturat sa fiu eu cel care suna si vorbeste si cred ca a plecat din tara, de paste am sunat dar avea telefonul inchis, dar am vorbit cam acum o luna si ea imi zicea lucruri ciudate, imi e sa nu fi patit ceva.Imi spunea ca e dezamagita si ca respira de pomana si ca mai bine moare. Ca-mi zicea, pai nu e mai bine asa? Uneori ma cauta si imi spune problemele ei si este foarte amarata la suflet, alteori imi rade in fata si se crede printesa printeselor. Chiar daca nu am reusit noi doi ceva sa ne unim sa facem ceva tin foarte mult la ea pentru ca o cunoscm, stiu cum este ea, practic nu ma pot supara pe ea.

Doresc sa stiu si eu interpretarea acestui vis. Este ghinion pentru mine cu vasele sparte, s-a intamplat ceva cu ea?

Interpretare vis (0)

Adauga interpreatarea / comentariul tau

Incearca si tu sa interpretezi visul, parerea ta conteaza.
Mai multe pareri duc la o interpretare cat mai corecta a visului.

Interpretare simboluri care te-ar putea interesa:

interpretare-vise-munte.jpg - stabilitate, siguranta, incredere, ambitie, vointa, perseverenta de a depasi obstacolele, idealuri, capacitatea de a-ti atinge telurile; - onoare, glorie mare; -…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Munte
interpretare-vise-unicorn.jpg Simbolul magiei, al lumii fanteziste, unicornul inseamna ca atunci cand visezi un inorog e posibil sa ai foarte mult succes…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Unicorn
interpretare-vise-sex.jpg Daca ati visat ca faceti sex cu persoana iubita: va asteapta neplaceri si certuri. Daca ati visat ca ati facut dragoste co…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Sex
interpretare-vise-mulimi.jpg - semn de fericire; - multa vreme de aici inainte nu vei mai fi suparat, nu vei mai fi deranjat, nu vei…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Mulțimi

Vise interpretate

Vise neinterpretate

Interpreteaza-ti visul!

Afla acum semnificatia visului tau!

Descrie visul din noaptea trecuta sau oricare vis pe care doresti sa-l interpretezi si haide sa incercam sa-l interpretam impreuna. Astfel fiecare poate sa isi dea cu parerea si cu siguranta vom gasi o interpretare cat mai apropiata de adevar.

 Adauga visul tau!

Reclama

Parteneri