Dictionar de vise. Interpretari vise. Pe acest site gasesti un dictionar complet cu interpretarea visurilor tale. Cauta visul tau si afla-i semnificatia, talmacirea sau insemnatatea!
Dictionarul tau de vise online. Afla acum intelesul visului tau! Adauga visul si vom incerca sa-l interpretam impreuna. Interpretare vise.

Dictionar de vise • Visul tau incepe cu litera:
A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W X Y Z
interpretare-vise-

Vis cai

Interpretare vis: Vis cai

  Alina
  23-03-2014

Eram intr-un apartament situat la ultimul etaj, apartament pe care nu-l cunosc, si stand pe balcon, care avea acoperis, a inceput sa cada, de pa bloc, balega de cal...auzeam caii cum nechezau, si, desi nu ii vedeam, stiam ca erau foarte mari si de culoare maron-roscata.
Balega cadea si in balcoanele vecine, insa, am reusit sa ma feresc ca sa nu ma murdaresc.
Apoi, m-am apucat sa gatesc pentru amicul meu din vis, carne de vita si porc...printre bucatile de carne am gasit si cativa pesti care, ziceam eu, erau stricati. I-am scos din cratita ( :D ) si am adaugat apa.
Amicul din vis a plecat si l-am asteptat toata noapte.
A doua zi, cand am iesit sa ma plimb, am intalnit 2 barbati, pe care nu-i cunosc, care mi-au spus ca s-au distrat super noaptea trecuta cu amicul meu din vis. In gand am spus: gata, amicul dispare! :)))
Apoi, fiind intr-un parc, cu alei foarte mari, un barbat (40-45 ani), slab, inalt, a incercat sa ma loveasca. M-am ferit si un alt barbat, mai marunt putin decat celalalt, dar mai inalt decat mine, nebarbierit, cu aspect interesant (dupa gustul meu) m-a aparat, tragandu-ma de mana in spatele lui.
Il intrebam pe "bataus" cine este si ce are cu mine, insa, acesta nu raspundea. M-a atins cu piciorul, usor, peste sold, dupa care, am ridicat piciorul stang ca sa-l lovesc.
(Ceea ce am si facut, lovind saraca masa din dormitor, cu o forma care a facut sa-mi amorteasca piciorul!) :))))) Uite-asa m-am trezit!

Interpretare vis (0)

Adauga interpreatarea / comentariul tau

Incearca si tu sa interpretezi visul, parerea ta conteaza.
Mai multe pareri duc la o interpretare cat mai corecta a visului.

Interpretare simboluri care te-ar putea interesa:

interpretare-vise-handicapat.jpg - sensul de baza provie din expresia engleza hand in cap, mana in palarie, sintagma se refera la cursele de…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Handicapat
interpretare-vise-sex.jpg Daca ati visat ca faceti sex cu persoana iubita: va asteapta neplaceri si certuri. Daca ati visat ca ati facut dragoste co…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Sex
interpretare-vise-porci.jpg - semn de bucurie; - existenta iti e asigurata, ai carne si, probabil, asa gandeau si cei din vechime; - vis ce…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Porci
interpretare-vise-mov--culoare.jpg Culoare mov in visul tau indica faptul ca ai nevoie sa iti limpezesti mintea de gandurile negative si sa incepi sa…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Mov - culoare

Vise interpretate

Vise neinterpretate

Interpreteaza-ti visul!

Afla acum semnificatia visului tau!

Descrie visul din noaptea trecuta sau oricare vis pe care doresti sa-l interpretezi si haide sa incercam sa-l interpretam impreuna. Astfel fiecare poate sa isi dea cu parerea si cu siguranta vom gasi o interpretare cat mai apropiata de adevar.

 Adauga visul tau!

Reclama

Parteneri