Dictionar de vise. Interpretari vise. Pe acest site gasesti un dictionar complet cu interpretarea visurilor tale. Cauta visul tau si afla-i semnificatia, talmacirea sau insemnatatea!
Dictionarul tau de vise online. Afla acum intelesul visului tau! Adauga visul si vom incerca sa-l interpretam impreuna. Interpretare vise.

Dictionar de vise • Visul tau incepe cu litera:
A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W X Y Z
interpretare-vise-

Vis frumos

Interpretare vis: Vis frumos

  Andreea
  12-11-2015

Este prima data cand povestesc visul meu pe un site. Si asta pentru ca a fost un vis foarte diferit.
Am visat ca am gasit doi pui de caprioara, erau infometati. Am cautat peste tot lapte si pana la urma am gasit si i'am hranit cu un biberon. Erau extraordinar de frumosi. Aveau o privire blanda si veneau dupa mine peste tot.
Apoi am intrat in camera mea si in pat era un porumbel alb superb. Avea ceva in cioc si nu imi dadeam seama ce face. Apoi m'am uitat langa pat si era un cuib si doua oua in el. Inca mai construia la cuib. Am vrut sa ies afara din camera sa nu se sperie si cand m'am intors am vazut pe noptiera un alt porumbel alb cu 2 puisori albi. Erau superbi.
M'a trezit alarma dar nu as fi vrut sa ma trezesc.
Eram atat de linistita si fericita. Nu am mai avut sentimentul acesta de foarte mult timp. Parca eram in paradis :) Are cineva idee ce ar putea insemna? Mai ales ce inseamna faptul ca am visat numai perechi: doi pui de caprioara, doi porumbei, doua oua, doi pui de porumbel. Multumesc anticipat!

Interpretare vis (0)

Adauga interpreatarea / comentariul tau

Incearca si tu sa interpretezi visul, parerea ta conteaza.
Mai multe pareri duc la o interpretare cat mai corecta a visului.

Interpretare simboluri care te-ar putea interesa:

interpretare-vise-pui.jpg De caprioara - intristare; - puiul de caprioara, un animal la a carui vedere ni se inmoaie sufletul, ne face, iata, vulnerabili…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Pui
interpretare-vise-sex.jpg Daca ati visat ca faceti sex cu persoana iubita: va asteapta neplaceri si certuri. Daca ati visat ca ati facut dragoste co…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Sex
interpretare-vise-porumbel.jpg - daca sunt mai multi, e bine, ai prieteni adevarati; - prieteni, amici adevarati vei avea; - potrivit explicatiilor moderne, vesti importante de…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Porumbel
interpretare-vise-ulcior.jpg - avertisment cu privire la o posibila greseala ce nu mai poate fi reparata, trebuie sa fii atent sa nu faci…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Ulcior

Vise interpretate

Vise neinterpretate

Interpreteaza-ti visul!

Afla acum semnificatia visului tau!

Descrie visul din noaptea trecuta sau oricare vis pe care doresti sa-l interpretezi si haide sa incercam sa-l interpretam impreuna. Astfel fiecare poate sa isi dea cu parerea si cu siguranta vom gasi o interpretare cat mai apropiata de adevar.

 Adauga visul tau!

Reclama

Parteneri