Dictionar de vise. Interpretari vise. Pe acest site gasesti un dictionar complet cu interpretarea visurilor tale. Cauta visul tau si afla-i semnificatia, talmacirea sau insemnatatea!
Dictionarul tau de vise online. Afla acum intelesul visului tau! Adauga visul si vom incerca sa-l interpretam impreuna. Interpretare vise.

Dictionar de vise • Visul tau incepe cu litera:
A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W X Y Z
interpretare-vise-

visul 2 anca

Interpretare vis: visul 2 anca

  anca popescu
  24-09-2009

Eram in fata unui cimitir impreuna cu sotul si copilul meu, insa doar pe sotul meu il vedeam. Cimitirul era vechi, cu ziduri groase si cu monumente mari si vechi.
Pe strada din spatele meu era o caravana mica, de circ, trasa de un magar si pe ea, pe langa ea...era o maimutica. Maimutica mi-era draga dar cand m-am apropiat de caravana, magarul m-a lovit cu copita.
Cum mergeam pe langa zidul cimitirului, am vazut un monument interesant si curioasa m-am apropiat de el sa vad ce scrie. Parca facea parte din zid.
In momentul in care m-am apropiat, monumentul a prins viata si in jurul lui a pornit ca un carusel, un copil ( imaginea unui copil ).
Mai jos, pe monument, un chip de femeie in relief, cu coafura cu coc , f frumoasa, in imbracaminte de epoca...a inceput sa miste buzele.
Atunci am zis " ia uite ce realizare...cum or fi facut asta...probabil ca avea si sonor odata!"
In acel moment ochii femeii au devenit sangerii, m-am speriat si am vrut sa fug dar magarusul de la caravana m-a blocat acolo si ma tot lovea cu copita.
De pe drum sotul meu imi spunea ' hai, nu te mai plange atata ca nu da asa tare!" Zambea cumva ironic
Panicata, am reusit totusi sa scap si am fugit peste drum iar acolo era casa mea parinteasca in care inca mai locuiesc parintii mei.
Cand dadeam sa intru, s-a auzit o voce si nu-mi pot da seama daca era de femeie sau de barbat dar suna ca intr-o sala de concert cu reverberatii, care a spus: " va iubesc!"
Aici m-am trezit.

Mentionez ca:
Se apropie un an de cand fratele meu, la 49 de ani, s-a ridicat la cer si acum se pregateste monumentul care va fi asezat la mormantul lui. Eu, el, tata si mama am fost o familie foarte legata, ne-am iubit f mult, stiam tot unii despre altii. Acum merg acasa, la parinti din 2 in 2 saptamani 9 inainte cand era si fratele meu mergeam cam la 3-4 saptamani) dar nu trece o zi fara sa vorbesc cu ei la telefon.
In acea seara dinaintea visului, tocmai avusesem o disputa cu sotul meu in care m-a si jignit.

Mai exista niste vise pe care as vrea sa vi le spun.
Mi-as dori foarte mult sa aflu ceva despre fratele meu - din visele mele si ale parintilor mei sau oricum altfel dar nu stiu daca nu-l supar acolo unde e...n-as vrea sa-i fac rau.

Multumesc,
cu respect,
anca popescu
ancapopescu19@yahoo.com
av.ancapopescu@gmail.com

Interpretare vis (0)

Adauga interpreatarea / comentariul tau

Incearca si tu sa interpretezi visul, parerea ta conteaza.
Mai multe pareri duc la o interpretare cat mai corecta a visului.

Interpretare simboluri care te-ar putea interesa:

interpretare-vise-femeie.jpg - buna intuitie, buna întelegere a unor situatii, creativitate, afectivitate, grija, romantism, vulnerabilitate; - pot fi simbolul partii mai fragile si…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Femeie
interpretare-vise-copil.jpg - nu este un vis bun; - viata cu copii mici in societatile de demult era grea si plina de lipsuri; teama…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Copil
interpretare-vise-nastere.jpg - tine de tot ce iese din mintea si mainile umane, de rezultatele palpabile ale propriilor idei, descrie posibilitati de directie…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Nastere
interpretare-vise-tata.jpg - semn de noroc; parintele, vazut in vis, nu poate insemna decat acel sprijin garantat, acel nepretuit sprijin dintotdeauna, in planurile…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Tata

Vise interpretate

Vise neinterpretate

Interpreteaza-ti visul!

Afla acum semnificatia visului tau!

Descrie visul din noaptea trecuta sau oricare vis pe care doresti sa-l interpretezi si haide sa incercam sa-l interpretam impreuna. Astfel fiecare poate sa isi dea cu parerea si cu siguranta vom gasi o interpretare cat mai apropiata de adevar.

 Adauga visul tau!

Reclama

Parteneri