Dictionar de vise. Interpretari vise. Pe acest site gasesti un dictionar complet cu interpretarea visurilor tale. Cauta visul tau si afla-i semnificatia, talmacirea sau insemnatatea!
Dictionarul tau de vise online. Afla acum intelesul visului tau! Adauga visul si vom incerca sa-l interpretam impreuna. Interpretare vise.

Dictionar de vise • Visul tau incepe cu litera:
A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W X Y Z
interpretare-vise-

Zbor, puma, si mai multe

Interpretare vis: Zbor, puma, si mai multe

  Andreea
  17-09-2015

Am visat ca zburam la inaltime medie impreuna cu fratele meu pe ceva de lemn,cu acoperis, o improvizatie. El statea in fata,conducea. La un moment dat am aterizat deoarece ne astepta vreo 3 prieteni.
Dupa un timp am plecat la zbor singura, avand ceva de carton in maini, am inceput sa dau din maini pentru a ma inalta. Nu am zburat la inaltime mare, am fost mai mult aproape de sol.
Pe drum m-am intalnit cu niste persoane (parca erau vrajitoare) care mi-au spus ca sunt niste probleme undeva si ca trebuie sa merg. Am intrat, zburand pe acea improvizatie, sub un tunel cu apa murdara,verde ce era pazit de mai multi oameni inarmati cu sulite. Eu ma feream de ei.
Am ajuns intr-o incapere,cu apa murdara pana la genunchi, in care era o puma aurie, murdata de mazga verde, ce vrea sa ma atace dar am intins o mana si am imblanzit-o.
Nu stiu cum s-a intamplat dar am fost lesinata, de 2 ori. Cred ca de cand am intrat in tunel eram barbat, nu mai eram eu, o femeie.
In timp ce eram lesinata, o fata si tatal ei aveau grija de mine. Fata parca era un fel de printesa iar puma ce trebuia imblanzita era a ei. Dupa ce mi-am revenit am mai stat un timp cu ei pe acolo si mi-am facut prieteni. La un moment dat am pandit, impreuna cu prieteni mei, puma cum fugarea o pisica. Puma a prins-o intr-o camera iar noi am l-am vazut doar cum iesea din acea camera cu un cersaf alb cu sange. Asa ne-am dat seama ca a omorat pisica.
Cat timp am stat acolo, fata s-a indragostit de mine. Mi-a spus cand trebuia sa plec.
Tot visul parca era o scena lunga dintr-un film si eu ma uitam la el in unele secvente, dar si faceam parte din el in alte secvente.

Interpretare vis (0)

Adauga interpreatarea / comentariul tau

Incearca si tu sa interpretezi visul, parerea ta conteaza.
Mai multe pareri duc la o interpretare cat mai corecta a visului.

Interpretare simboluri care te-ar putea interesa:

interpretare-vise-caine-catel.jpg - fidelitatea fata de stapanul lui este aproape intotdeauna luata in calcul la interpretarea acestor vise. Conform experientei mele, orice vis…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Caine, catel
interpretare-vise-gasca.jpg - superficialitate, discutii cu tenta negativa, barfe, calomnii, pierdere de timp; - conform explicatiilor stravechi, vei avea parte de onoare si laude; -…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Gasca
interpretare-vise-maa.jpg Pisica a vedea - ai dusmani in ascuns; - chiar si in vechime, pisica era un simbol al perfidiei, al ipocriziei, al…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Mâță
interpretare-vise-ancora.jpg - economie, nu irosi bani si energie pe lucruri inutile; - probabil vei bate pasul pe loc, fiindu-ti dat, cel putin…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Ancora

Vise interpretate

Vise neinterpretate

    Vise postate care au legatura cu Zbor, puma, si mai multe

  • avatar
    Puma
    Lu   |   16-12-2014
  • avatar
    Zbor, puma, si mai multe
    Andreea   |   17-09-2015
  • avatar
    zbor
    silvia   |   18-02-2010
  • avatar
    zbor
    Nicolina Popa   |   24-10-2008
  • avatar
    zborul
    Irina   |   29-07-2009
  • Vise  

Interpreteaza-ti visul!

Afla acum semnificatia visului tau!

Descrie visul din noaptea trecuta sau oricare vis pe care doresti sa-l interpretezi si haide sa incercam sa-l interpretam impreuna. Astfel fiecare poate sa isi dea cu parerea si cu siguranta vom gasi o interpretare cat mai apropiata de adevar.

 Adauga visul tau!

Reclama

Parteneri