Dictionar de vise. Interpretari vise. Pe acest site gasesti un dictionar complet cu interpretarea visurilor tale. Cauta visul tau si afla-i semnificatia, talmacirea sau insemnatatea!
Dictionarul tau de vise online. Afla acum intelesul visului tau! Adauga visul si vom incerca sa-l interpretam impreuna. Interpretare vise.

Dictionar de vise • Visul tau incepe cu litera:
A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W X Y Z
interpretare-vise-

alb

Interpretare vis: alb

  Anca
  04-06-2009

Eram imbracata intr-o rochie aurie cu bretele late, aveam parul strans intr-un coc lejer, pantofi cu tocul inalt (ortopedici?), un set de bijuterii din arama (cercei, bratara, colier) si eram pe un plan alb. Eram inconjurata de mult alb.
Ma vad, dintr-o data pe o sosea, incerc sa manevrez masina, dar scaunul pe care stau era mult prea sus si il rog pe sotul meu sa-mi arate cum pot sa-l dau ,mai jos. Ma trezesc singura in masina, iar sotul meu traverseaza strada cu o amica, cumpara ceva , amica nu se intoarce, ia r sotul meu vine cu un fir de bujor roz ciclam, un fir de muscata roz si un alt fir cu flori albe, dar specia nu o stiu.
Din starea de incordare si de nervi pt ca m-a lasat singura printrem masini , ma linistesc cand il vad ca vine cu florile.
Deci?

Interpretare vis (0)

Adauga interpreatarea / comentariul tau

Incearca si tu sa interpretezi visul, parerea ta conteaza.
Mai multe pareri duc la o interpretare cat mai corecta a visului.

Interpretare simboluri care te-ar putea interesa:

interpretare-vise-teleferic.jpg - ai o singura solutie de a ajunge la un scop, dar este riscant; face referire la fragilitatea unei actiuni -…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Teleferic
interpretare-vise-fir.jpg - in mod cert, firul evoca o legatura. Prima si cea mai vitala este cordonul ombilical. Un fir sau o…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Fir
interpretare-vise-ministru.jpg - nevoia de a apela la un superior intr-un anumit domeniu al vietii; - ministru de finante -…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Ministru
interpretare-vise-urca.jpg - prezinta idealurile tale, scopurile tale din aceasta perioada, unde speri sa ajungi, ascensiunea ta sociala, drumul spre telurile propuse,…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Urca

Vise interpretate

Vise neinterpretate

Interpreteaza-ti visul!

Afla acum semnificatia visului tau!

Descrie visul din noaptea trecuta sau oricare vis pe care doresti sa-l interpretezi si haide sa incercam sa-l interpretam impreuna. Astfel fiecare poate sa isi dea cu parerea si cu siguranta vom gasi o interpretare cat mai apropiata de adevar.

 Adauga visul tau!

Reclama

Parteneri