Dictionar de vise. Interpretari vise. Pe acest site gasesti un dictionar complet cu interpretarea visurilor tale. Cauta visul tau si afla-i semnificatia, talmacirea sau insemnatatea!
Dictionarul tau de vise online. Afla acum intelesul visului tau! Adauga visul si vom incerca sa-l interpretam impreuna. Interpretare vise.

Dictionar de vise • Visul tau incepe cu litera:
A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W X Y Z
Despre Ce Visez?

Despre CeVisez.ro

Visul tau poate fi interpretat!

Toti ne-am intrebat, cel putin odata, ce inseamna anumite visele pe care le-am avut si care s-au repetat. Visul este ceva intim, personal, o latura care trebuie cunoscuta si descifrata noua însine. Interpretarea viselor a fost si va fi întotdeauna un câmp deschis de discutii.

Talmacirile de acum câteva sute de ani, deja nu mai corespund în totalitate simbolurilor de astazi, dar corespund simbolurilor asa-numite arhetipale (arhetipul batrânului, al mamei, al bisericii, al tatalui, al lui Dumnezeu, al vrajitoarei, al pisicii negre, al lupului, al zânei bune si alte mii de asemenea arhetipuri).

Semificatiile de asemenea pot sa difere de la subiect la subiect chiar si în functie de vârsta. Seminificatia viselor este in general contrara intelesului normal al visului, insa exista destule exceptii pentru a putea cuantifica o formula de interpretare

Pe acest site gasesti un dictionar de vise - prezentat intr-o abordare simbolica - complet care cuprinde insemnatatea visurilor tale. Cauta visul tau si afla-i intelesul sau interpretarea!Interpreteaza-ti visul!

Afla acum semnificatia visului tau!

Descrie visul din noaptea trecuta sau oricare vis pe care doresti sa-l interpretezi si haide sa incercam sa-l interpretam impreuna. Astfel fiecare poate sa isi dea cu parerea si cu siguranta vom gasi o interpretare cat mai apropiata de adevar.

 Adauga visul tau!

Reclama

Parteneri