Dictionar de vise. Interpretari vise. Pe acest site gasesti un dictionar complet cu interpretarea visurilor tale. Cauta visul tau si afla-i semnificatia, talmacirea sau insemnatatea!
Dictionarul tau de vise online. Afla acum intelesul visului tau! Adauga visul si vom incerca sa-l interpretam impreuna. Interpretare vise.

Dictionar de vise • Visul tau incepe cu litera:
A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W X Y Z
interpretare-vise-

Am visat un vis urât

Interpretare vis: Am visat un vis urât

  Ana
  16-05-2020

Am visat un vis urât, cu o persoană dragă, bunicul meu.
Se făcea ca eram într-un loc cu mai mulți apropiați, cum ar fii, mama mea, tatal meu, sotul meu, verisoara mea(ei nu sunt morti) si bunicul apare in vis care este decedat,era si trist si imi spune mie exact așa: trebuie sa te adormim si pe tine, iar eu ii spun, dc tocmai pe mn, nu vezi ca am 2 copii mici pe care ii iubesc enorm si sunt viețile mele si care vreau sa ma bucur de ei( eu in timp ce-i spuneam asa il tineam cu ambele mâini de obraji, gen să-l imbunez sa nu mai spuna asa ceva) iar el imi spune, nu ca trebuie și se ridica de pe scaunul care statea si mii se pare ca intr-o cameră alatura era ai bunica care este moarta(soția lui bunicu) dar pe ea nu am vazut-o in vis, doar stiam ca este in alta cameră si dupa ce mi-a spus cuvintele astea sa ridicat de pe scaun si pe ceilalți dragi mie ia bagat într-o punga si a închis punga, gen să-i sufoce si eu ii spuneam lui, de ce ai inchis punga cu ei acolo ca nu au aer, se faceam ca ne adormea pe toti cum imi spusese mie si cred ca incerca sa ma adoarmă si pe mn, cum a spus dar nu a reușit si eu i-am spus ca ma duc la ei(la cei care erau in punga stransa) iar el imi spune in timp ce iesea pe o ușa, du-te ca i-am si bătut!
Iar eu am fugit rpd si am desfacut tare de punga care era sigilata cu oamenii dragi mie care erau aproape toți leșinați(sufocati) ca nu aveau aer si uite asa eu i-am salvat pe ei din acea punga si dupaia m-am trezit!
Acesta a fost visul meu care imi dă o foarte mare spaimă si tin sa menționez ca acum 1 luna de zile a murit verișoara mea in varsta de 25 de ani, de cancer si de atunci imi este cam frica si de morți si de ea, de vise.
Mie in general imi era frica de morti dar de cand a murit ea ma tot gandesc la tot felul de chestii, cred ca din cauza fricii am început sa visez urat( si pe ea si pe bunii morți) pt ca ma si gandesc la ei si cred ca atrag rautatea, sau cum sa spun ceva negativ, daca ma tot gandesc!
Eu asta cred! Dar am si teamă mare!
Imi este frica sa nu pățesc ceva! Am si 2 copii mici, minunați, o fetiță si un băiat pe care ii iubesc enorm si care vreau sa ma bucur de ei!
Mulțumesc celor care citesc acest vis si sper sa auzim numai de bn, ca de rău numai vreau sa aud😥

Interpretare vis (0)

Adauga interpreatarea / comentariul tau

Incearca si tu sa interpretezi visul, parerea ta conteaza.
Mai multe pareri duc la o interpretare cat mai corecta a visului.

Interpretare simboluri care te-ar putea interesa:

interpretare-vise-punga.jpg - de visezi ca gasesti o punga cu bani, vei avea succes in dragoste, dar nu si in afaceri; - se mai…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Punga
interpretare-vise-mulimi.jpg - semn de fericire; - multa vreme de aici inainte nu vei mai fi suparat, nu vei mai fi deranjat, nu vei…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Mulțimi
interpretare-vise-caine-catel.jpg - fidelitatea fata de stapanul lui este aproape intotdeauna luata in calcul la interpretarea acestor vise. Conform experientei mele, orice vis…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Caine, catel
interpretare-vise-mos-nicolaie.jpg Dupa cum spune traditia Mos Nicolaie este un prilej de bucurie dar nu numai. Dupa fapt si rasplata. Visele care au…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Mos Nicolaie

Vise interpretate

Vise neinterpretate

Interpreteaza-ti visul!

Afla acum semnificatia visului tau!

Descrie visul din noaptea trecuta sau oricare vis pe care doresti sa-l interpretezi si haide sa incercam sa-l interpretam impreuna. Astfel fiecare poate sa isi dea cu parerea si cu siguranta vom gasi o interpretare cat mai apropiata de adevar.

 Adauga visul tau!

Reclama

Parteneri