apa murdara
16-02-2010

eram eu ,baietelul meu de 8 ani ,fostul sot si mama in care ieram intrun lac care avea valuri mari ,dar apa iera foarte murdara si simteam ca ne inecam dar intre timp baietelul iera cand la mine cand la fostul sot .intre timp mam trezit ca inotam toti 4.

Adaugat de nela mocanu
Inapoi la VISE

2 interpretari:

 • 0
  Emyly
  16-02-2010

  Apa este zbuciumul si nelinistea din sufletul dvs, va confruntati cu o problema din care vreti sa va tineti tari. Si aceasta problema e legata de familia pe care o aveti. Va nelinisteste faptul ca acum copilul dvs trebuie sa mearga cind la un parinte cind la altul. Si va dati seama ca asta ii va aduce copilului anumite complexe. Faptul ca oricum innotati in 4, incercati oricum sa depasiti impreuna aceasta problema si sa va mentineti la suprafata. Nu va nelinistiti lucrurile isi vor relua cursul normal cu timpul.

 • 0
  myruna
  12-08-2011

  eu am visat ca eram la un pod q apa si eram violata ...si in alt vis era un pod q apa ff limpede eram maritata cu un baiat si traiam in cimitir si am aflat ca murise mama mea ...si al3lea vis eram mireasa cu sora mea si eram pe pod si n-ea luat apa ...ciudat rn

Adauga interpreatarea / comentariul tau

Incearca si tu sa interpretezi visul, parerea ta conteaza. Mai multe pareri duc la o interpretare cat mai corecta a visului.

Imagine validare