Dictionar de vise. Interpretari vise. Pe acest site gasesti un dictionar complet cu interpretarea visurilor tale. Cauta visul tau si afla-i semnificatia, talmacirea sau insemnatatea!
Dictionarul tau de vise online. Afla acum intelesul visului tau! Adauga visul si vom incerca sa-l interpretam impreuna. Interpretare vise.

Dictionar de vise • Visul tau incepe cu litera:
A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W X Y Z
interpretare-vise-

Bunicul decedat

Interpretare vis: Bunicul decedat

  Adrian C
  14-04-2013

Buna Ziua,rnrnAm avut un vis cu bunicul meu care este decedat cam de vreo 2 ani,am visat cu el, ca vorbeam da eram conștient ca el este decedat,dar acest fapt nu ma speriat sau nu ma îngrijorat știu ca am vorbit ceva cu el da nu mai rețin ce și știu ca eram foarte bucuros ca am putut sa îl revăd.,și ca după aceea am m-am dus la mormântul lui sa aprind o lumânare tot în vis..rnrnrnCare ar fii semnificația.rnVa Mulțumesc.

Interpretare vis (2)

avatar

Anabela    •    14-04-2013

In general visele in care apar persoane decedate, sunt redate de subconstient, din dorinta de le readuce in viata, de a fii iarasi impreuna cu cel care ii viseaza. Visele de acest fel sunt intodeauna frumoase, mai ales ca ai impresia ca cel care din pacate nu mai e printre noi, e langa tine si poti vorbi cu el, poti sa ii impartasesti vorbele tale si sa ii ceri sfaturi, chiar daca e doar in vis. Uite un motiv, pentru care eu iubesc visele.

avatar

Andreea    •    07-02-2021

Buna dimineața. Tocmai ce am visat ca ma aflam în masina cu băiețelul meu și nu știam sa conduc (recent mi-am luat permisul) ne-am dat jos din masina și cineva ma criticat bun. Pe urma am mers cu el la un magazin care era librărie și mercerie dar ca avea un fel de spa care erau doua cazi în care am intrat in apa bunnn. Pe urma am mers la coafor sa tund băiatul și l-am lăsat acolo pentru ca o cunoșteam pe fata ca eu sa merg sa îmi fac unghiile. In tot acest timp eu îmi așteptam soțul sa vina după noi. El a venit a văzut ca nu sunt a luat (rapit) copilul și dus a fost. Nu mai vroia sa mi-l dea înapoi. Oare ce înseamnă?

Adauga interpreatarea / comentariul tau

Incearca si tu sa interpretezi visul, parerea ta conteaza.
Mai multe pareri duc la o interpretare cat mai corecta a visului.

Interpretare simboluri care te-ar putea interesa:

interpretare-vise-unicorn.jpg Simbolul magiei, al lumii fanteziste, unicornul inseamna ca atunci cand visezi un inorog e posibil sa ai foarte mult succes…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Unicorn
interpretare-vise-abandon.jpg - sunt mult mai frecvente situatiile in care o persoana viseaza ca este abandonata sau resimte aceasta teama, decat cele in…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Abandon
interpretare-vise-tata.jpg - semn de noroc; parintele, vazut in vis, nu poate insemna decat acel sprijin garantat, acel nepretuit sprijin dintotdeauna, in planurile…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Tata
interpretare-vise-gasca.jpg - superficialitate, discutii cu tenta negativa, barfe, calomnii, pierdere de timp; - conform explicatiilor stravechi, vei avea parte de onoare si laude; -…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Gasca

Vise interpretate

Vise neinterpretate

Interpreteaza-ti visul!

Afla acum semnificatia visului tau!

Descrie visul din noaptea trecuta sau oricare vis pe care doresti sa-l interpretezi si haide sa incercam sa-l interpretam impreuna. Astfel fiecare poate sa isi dea cu parerea si cu siguranta vom gasi o interpretare cat mai apropiata de adevar.

 Adauga visul tau!

Reclama

Parteneri