Dictionar de vise. Interpretari vise. Pe acest site gasesti un dictionar complet cu interpretarea visurilor tale. Cauta visul tau si afla-i semnificatia, talmacirea sau insemnatatea!
Dictionarul tau de vise online. Afla acum intelesul visului tau! Adauga visul si vom incerca sa-l interpretam impreuna. Interpretare vise.

Dictionar de vise • Visul tau incepe cu litera:
A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W X Y Z
interpretare-vise-

Ce inseamna cand te visezi in rochie de mireasa de culoare rosie?

Interpretare vis: Ce inseamna cand te visezi in rochie de mireasa de culoare rosie?

  Oana
  07-02-2013

rnte rog sa ma ajuti daca vrei si daca poti sa-mi zici ce inseamna ce semnifica un vis de al meu , de cand m-am trezit nu mai pot dormi gandidu-ma la acest vis foarte ciudat pentru mine. Eram intr-o incapera cu un baiat:acel baiat in vis era iubitul meu, eram cu el intr-o incapere ciudata, acea incapere avea doar doua bai, si era situata undeva prin padure, eu vroiam sa beau apa de la ghiuveta si nu curgea apa curgea lapte si cand am vazut ca curge lapte m-am speriat si nu am mai baut , eu nu eram foarte fericita in acel vis, deodata sa facut sa fiu pe strada cu acel baiat dar eram imbracata in roghie de mireasa de culoare rosie iar el era imbracat intr-o rochie de mireasa de culoare neagra, ne plimbam pe strazi paream un cuplu nu total fericiti mai ales eu nu eram fericita in totalitate aveam o teama de a nu fi tradata si parasita, deaodata mergand pe strazi impreuna cu el a venit la noi o femeie mai matura si nea vorbit urat si nu era sub nicio forma deacord cu relatia nostra si ne ameninta ca o sa ne desparta, de atunci intre noi a inceput certurile , nici parintii mei nu mai erau deacord cu acel baiat, el insa parca nu vroia sa se dea batut dar pana la urma am vazut o schimbare la el fata de mine si atunci am zis eu sa o terminam si chiar imi parea rau ca se terminase asa fiindca eu credeam in el .....am uitat sa-ti mai zic ca in acel vis chiar m-am vazut pe mine in rochie de mireasa de culoare rosie, ear pe baiatul din vis nu puteam sa ai vad foarte bine chipul......................ESTE UN VIS FOARTE CIUDAT PENTRU MINE TE ROG SA MA AJUTI SA-MI SPUI EXACT CE SEMNIFICA ACEST VIS , NU MAI AM LINISTE DE CAND AM VISAT .................................astept raspunsul tau cu nerabdare.

Interpretare vis (2)

avatar

Anna    •    07-02-2013

Salut. In primul rand toate persoanele pe care le visam sunt cunoscute de cel care viseaza. Deci cu siguranta il cunosti pe baiatul din vis, chiar daca nu iti aduci aminte. Faptul ca purtai o rochie de mireasa denota atat dorinta de a avea o relatie cat si nevoia de independenta, ceea ce se reflecta in vis prin aparitia persoanelor care nu erau de acord cu relatia. Se pare ca visul tau vrea sa te atentioneze ca orice angajament (relatie, proiect) vine cu o responsabilitate. Faptul ca erai fericita, sau aproape fericita, indica faptul ca in angajamentul care intrii, sa zicem asa, vei avea partener/parteneri bun/buni, dar nu ai incredere in el/ei 100%. Si nu in ultimul rand rochia de mireasa rosie semnifica pasiunea si curajul. Singul lucru mai ciudat din vis este faptul ca baiatul purta rochie de mireasa neagra ceea ce ar simboliza ceva trist, poate doar faptul ca increderea nu e la limita superioara... In concluzie visul tau a fost unul frumos.

avatar

Inga V    •    28-08-2014

Buna puteti sa-mi explicati visul . Am visat ca parintii mei erau contra acestei relatii iar eu am mers impotriva lor,am plecat cu el de acasa,pornind pe jos printre dealuri.Eu eram imbracata intro rochoe rosie dar nu era pin la pamint ci venea asa pe un picior in jos,ma jenam si mereu trageam partea cealalata in jos caci mi se vedea o parte din lengerie.Baiatul nu-mi era cunoscut,desi stiam ca e dintro localitate vecina.Imi spunea ca a vorbit cu parintii lui si o sa ne faca o mica nunta,eu m-am bucurat.pe drum am intilnit o persoana [e care am rugat-o sa ne duca cu masina dar a refuzat sub pretextul camasina e stricata.El nu era imbracat satisfacator unui mire,isi schimba hainele,pina la biserica era in ceva sportiv iar de acolo era intro haina de a mea preferata.Pe drum am intilnit 2 cunoscuti care rideau de noi si doi care imi erau aproape sufletului,pe unul l-am iubit cindva pe altul nu,el e casatorit,pe acesta l-am imbratisat si l-am intebat in soapta<<ce fac eu?de ce fac aceasta?nu mai vreau,imi pare rau>>la care mi-am raspuns ca este alegerea mea si inca nu e prea tirziu>>.Eu m-am gindit ca daca ne-am cununat cu mirele nu e nimic strasnic oricum nu am sa traiesc cu el,dar cununia nu a fost,am spus ca nu.

Adauga interpreatarea / comentariul tau

Incearca si tu sa interpretezi visul, parerea ta conteaza.
Mai multe pareri duc la o interpretare cat mai corecta a visului.

Interpretare simboluri care te-ar putea interesa:

interpretare-vise-mireasa.jpg - sa vezi o mireasa in vis sugereaza cele mai feminine calitati pe care le ai. O mireasa mai poate sugera…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Mireasa
interpretare-vise-tata.jpg - semn de noroc; parintele, vazut in vis, nu poate insemna decat acel sprijin garantat, acel nepretuit sprijin dintotdeauna, in planurile…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Tata
interpretare-vise-parau.jpg Adanc - inseamna durere, intristare; - poate un pericol, poate un esec material, dar mai sigur o nereusita sentimentala; Te scalzi…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Parau
interpretare-vise-rochie.jpg - visul in care apare o rochie prevesteste noroc, nu numai in dragoste, ci si in activitatea de zi cu zi.…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Rochie

Vise interpretate

Vise neinterpretate

Interpreteaza-ti visul!

Afla acum semnificatia visului tau!

Descrie visul din noaptea trecuta sau oricare vis pe care doresti sa-l interpretezi si haide sa incercam sa-l interpretam impreuna. Astfel fiecare poate sa isi dea cu parerea si cu siguranta vom gasi o interpretare cat mai apropiata de adevar.

 Adauga visul tau!

Reclama

Parteneri