Dictionar de vise. Interpretari vise. Pe acest site gasesti un dictionar complet cu interpretarea visurilor tale. Cauta visul tau si afla-i semnificatia, talmacirea sau insemnatatea!
Dictionarul tau de vise online. Afla acum intelesul visului tau! Adauga visul si vom incerca sa-l interpretam impreuna. Interpretare vise.

Dictionar de vise • Visul tau incepe cu litera:
A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W X Y Z
interpretare-vise-

De mana cu un baiat

Interpretare vis: De mana cu un baiat

  Oaanaa
  15-05-2012

buna! aseara am visat ca ma tineam de mana cu un baiat iar eu ma vedeam de la spate si am incercat sa-l intorc pe acel baiat dar nu am putut. Vorbea cu mine(cu care se tinea de mana), auzeam si eu dar nu intelegeam nimic. Baiatul era putin mai inalt decat mine, si inca ceva nu am prieten.

Interpretare vis (2)

avatar

Grădinaru Valeria-Cristina    •    14-11-2020

Am visat că voiam să îmi încrucișez mâna cu a unui bărbat, dar tot nu reușeam să fac asta deoarece el nu voia să îmi de-a drumul din poziția in care erau mâinile noastre inițial, am incercat să îl rog să mă lase să încerc să ne luăm de mână într-un mod corect, însă, când am încercat să fac asta, am realizat că el avea mai multe degete la mână.

avatar

Delia    •    12-08-2021

Deci am visat ca era iarna și eram intr-un parc cu o prietena si mai mulți copii.Toti eram intr-un leagan și după secventa se muta cu mn stand în picioare și lângă mn a apărut un băiat(amândoi eram doar cunoștințe).Deodată se aude cum trece o mașină repede pe lângă parc și băiatul ma ia repede și puțin speriat de mână.
Ce inseamna oare?

Adauga interpreatarea / comentariul tau

Incearca si tu sa interpretezi visul, parerea ta conteaza.
Mai multe pareri duc la o interpretare cat mai corecta a visului.

Interpretare simboluri care te-ar putea interesa:

interpretare-vise-baiat.jpg - semn bun în general; început, situatie incipienta în care va aflati.…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Baiat
interpretare-vise-negustor.jpg - daca te visezi, e bine, inseamna noroc in afaceri; - afacerist in somn, afacerist si in timpul zilei, si inca unul…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Negustor
interpretare-vise-prietenie-prieten.jpg - vei avea parte de intristare, de suparare; - probabil ca esti deja tulbure din punct de vedere sufletesc, iar visul vine…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Prietenie, prieten
interpretare-vise-lumina.jpg Tii in mana o lumina - de vei visa ca tii in mana o lumina, o faclie, e semn bun, mai ales…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Lumina

Vise interpretate

Vise neinterpretate

Interpreteaza-ti visul!

Afla acum semnificatia visului tau!

Descrie visul din noaptea trecuta sau oricare vis pe care doresti sa-l interpretezi si haide sa incercam sa-l interpretam impreuna. Astfel fiecare poate sa isi dea cu parerea si cu siguranta vom gasi o interpretare cat mai apropiata de adevar.

 Adauga visul tau!

Reclama

Parteneri