Dictionar de vise. Interpretari vise. Pe acest site gasesti un dictionar complet cu interpretarea visurilor tale. Cauta visul tau si afla-i semnificatia, talmacirea sau insemnatatea!
Dictionarul tau de vise online. Afla acum intelesul visului tau! Adauga visul si vom incerca sa-l interpretam impreuna. Interpretare vise.

Dictionar de vise • Visul tau incepe cu litera:
A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W X Y Z
interpretare-vise-

Fantoma la un prieten acasa

Interpretare vis: Fantoma la un prieten acasa

  Octavian
  14-01-2015

Salut, azi noapte am avut un cosmar, sa incepem cu inceputul:
VA ROG FRUMOS SA CITITI TOTUL SI SA INCERCATI SA INTERPRETATI ACEST VIS.
Inainte de vis, in acea zi, bunica mea a spart o oglinda din greseala; eu fiind superstitios, ma gandeam la ce e mai rau. In vis se facea ca mergeam la un prieten acasa, ca de obicei, sa stam de vorba. La un moment dat, usa de la camera lui se intredeschise si inchise singura. Eu m-am panicat, el se facea ca stia, dar mi-am dat seama ca nu. Am iesit amandoi afara, eu am plecat la alt prieten sa-i povestesc iar el ramase acasa. Inainte sa plec eram amandoi cu ochii tintiti la etaj, auzind amandoi niste sunete ciudate, foarte "ascutite". Dupa ce i-am povestit prietenului ce s-a intamplat, ne-am intalnit toti trei in alta parte sa-l facem sa inteleaga ca este vorba de o fantoma, chiar daca el incontinuu nu credea. Dupa un timp ne-am intors fiecare la casa lui, si am intrat pe skype sa vorbim toti trei. La casa prietenului unde a avut loc intamplarea, a venit un tovaras de-al lui, acesta fara sa stie de fantoma. Se facuse noapte, iar mai tarziu s-au auzit din nou acele tipete din casa lui, prin skype. Le-am auzit si eu si prietenul caruia i-am povestit ce se intamplase. Au auzit si parintii mei, eu strigam intr-una ca e o fantoma si trebuie ajutat acel prieten sa iasa din casa si sa rezolvam intr-un fel problema asta, dar tata, nu credea absolut deloc. Umbla intr-una prin casa strigand "nu cred, nu cred, nu cred...". Apoi m-am trezit.
Vreau sa stiu tare mult ce ar putea semnifica acest vis .

Interpretare vis (2)

avatar

Gratar Ion    •    17-01-2015

SALUT OCTAVIAN! Se pare ca intrepretarea acestui vis nu tine neaparat de un om sa-l intrepreteze,sa revina ca un intrepret bine dotat si documentat cu sisteme si idei mari al unor cunostinte parca extratereste.Nu,ci iti spun ca numai Dumnezeu insusi vrea sa-ti transmita un mesaj din acest vis. 1.Din ce am inteles "fantoma" care bantuie este probabil amintiri refulate care nu vrei sa ti le amintesti...: 2.Prietenii mai apropiati <<stiu ceva vis-a-vis de >> iluziile si deceptiile tale si incearca sa te consoleze cumva...: 3.Iar parintti tai sau unul din ei-tatal tau-nu isi va crede urechilor la auzul unor vesti despre tine atat din trecutul tau dar si din <<viitor>>...??.. Altceva ,acel skype in care te duci sa vb sau sa te vezi cu cineva este de fapt refugiul tau mai intim sau ascuns ,mai ales in cliseele subconstientului tau..UN ACT de curaj si optimism si incredere in divinitate te-ar ajuta sa te intelegi pe tine insuti si pe apropiatii tai.

avatar

Miruna    •    01-02-2015

Buna, Eram singura intr-o incapere, dupa care se auzeau niste zgomote tot din aceeasi incapere, am inceput sa ma cert cu cineva de acolo si am luat-o la fuga. Am fugit pe o sosea, dar la un moment dat oboseam si parca fugeam in zadar. Pana la urma am ajuns in bloc, urcam scarile si voiam sa intru in casa, dar cica nu mai locuiam acolo.

Adauga interpreatarea / comentariul tau

Incearca si tu sa interpretezi visul, parerea ta conteaza.
Mai multe pareri duc la o interpretare cat mai corecta a visului.

Interpretare simboluri care te-ar putea interesa:

interpretare-vise-fantoma.jpg - element de context ce vizeaza acea parte a propriei personalitati care îti este înca necunoscuta; - stare de confuzie, deruta, neîntelegere;…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Fantoma
interpretare-vise-prietenie-prieten.jpg - vei avea parte de intristare, de suparare; - probabil ca esti deja tulbure din punct de vedere sufletesc, iar visul vine…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Prietenie, prieten
interpretare-vise-hristos.jpg - de-L vei visa pe El, totul in viata ta va sta sub semnul binelui; - iti vei simti sufletul luminat si…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Hristos
interpretare-vise-trei--3.jpg - chiar si in societatile indo-europene, cu mult inainte de dogma Trinitatii, cifra trei era incarcata de mister, considerata sacra, ca…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Trei - 3

Vise interpretate

Vise neinterpretate

Interpreteaza-ti visul!

Afla acum semnificatia visului tau!

Descrie visul din noaptea trecuta sau oricare vis pe care doresti sa-l interpretezi si haide sa incercam sa-l interpretam impreuna. Astfel fiecare poate sa isi dea cu parerea si cu siguranta vom gasi o interpretare cat mai apropiata de adevar.

 Adauga visul tau!

Reclama

Parteneri