Dictionar de vise. Interpretari vise. Pe acest site gasesti un dictionar complet cu interpretarea visurilor tale. Cauta visul tau si afla-i semnificatia, talmacirea sau insemnatatea!
Dictionarul tau de vise online. Afla acum intelesul visului tau! Adauga visul si vom incerca sa-l interpretam impreuna. Interpretare vise.

Dictionar de vise • Visul tau incepe cu litera:
A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W X Y Z
interpretare-vise-

in leg cu intrebarea mea interioara :D

Interpretare vis: in leg cu intrebarea mea interioara :D

  Melly
  22-11-2010

in leg cu intrebarea mea anterioara .. a nu stiu daca apa era rece sau calda...era foarte limpede si curata asta mi'a sarit in evidenta si eu nu eram detot bagata in cada doar cu fundul si picioarele erau scoase inafara cazii :D si am mai citit tot pe ste-uri de genu` ca sobolanii arata dusmani si altundeva ca sabolanii adik rozatoarele arata tulburari,lucruri care ne macina///eu am 15 ani si de curand un prieten forte bun sa suparat pe mine. nu foarte tare dar nu mai e la fel :(/./in fine ....sobolanii aia erau infioratoori :| mai ales ala mare de pe mine :)) :| pt cei care nu mi'ai citit intrebarea o reiau , de data asta cu mai multe detalii ^^ : : Asa..eram in baie , baia nu era a mea semana cu a verisoarei mele .. :D dar nu era ca a ei :D in totaalitate..asa si eram cu fundul in cada si cu picioarele pe afara si asteptam sa se umple cada, atunci am observat ce curata si limpede e apa si nu numai si baia era foarte curata in fine apa in special ma miram cum poate fi asa limpede si curata :D apoi mi'am ridicat capul spre tavan si cand l'am lasat in jos am obs un sobolan nu foarte mare ,de marimea unui telefon avea ochii rosii doar k un rosu mai inchis si blana gri asa mai deschis , m'am speriat si am vrut sa ies din cada fara sa fac zgomot sa ma vada apoi mi'am mai ridicat capul odata si am vazut mai multi aratau toti la fel si apoi m'am speriat , nu am tipat pur si simplu am vrut sa ma ridic si cand am lasat capul jos sa vad sa pun mainile sa ma ridic am vazut un sobolan mai mare mai mare de 20-25 cm :| doar k ochii lui erau rosi si era un rosu mult mai aprins decat la aialalti sobolani mai mici :D si blana era un gri mai inchis si ma musca de ..sanul stang parca stang era asa :) si nu de sfarc :) si nici nu ma durea am impresia ca ma tinea si cu ghiarele dar tot nu ma durea si incercam sa;l dau jos de pe mine si nustiu ce ma oprea sa strig sau sa tip :| oricum am reusit sa'l imping afara din cada si parca am vazuto pe bunica mea pe hol cum impacheta o haina :D deci era si usa deschisa la baie si holul era al meu dar baia nu era a mea...in fine .. mult mai detaliat acm...opiniii :(( ?

Interpretare vis (1)

avatar

maryus    •    22-11-2010

Nu sunt un expert si am spus ceia ce cred eu.
Revin si spun, faptul ca erai in baie si faceai baie e bine, inseamna sanatate. Apa limpede e ok, nu conteaza a cui era baia.
Sobolani inseamna dusmani si boala.
Mai multi sobolani, petrecere s-au mai multi dusmani.
Presupun ca desi esti sanatoasa poti sa te imbolnavesti, dar poate insemna ca mergi undeva unde sunt mai multi prieteni de ai tai si te poti lovi, ori cineva doreste sa faca dragoste cu tine.
Ai grija de tine.

Adauga interpreatarea / comentariul tau

Incearca si tu sa interpretezi visul, parerea ta conteaza.
Mai multe pareri duc la o interpretare cat mai corecta a visului.

Interpretare simboluri care te-ar putea interesa:

interpretare-vise-ulcior.jpg - avertisment cu privire la o posibila greseala ce nu mai poate fi reparata, trebuie sa fii atent sa nu faci…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Ulcior
interpretare-vise-franghie.jpg - franghia este folosita in foarte multe situatii. Pe ea ne putem catara, alteori ea retine alpinistul sa nu cada, dar…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Franghie
interpretare-vise-hipopotam.jpg - acest cal de fluviu este unic prin masa mare si pielea lui foarte groasa. Gura enorma si creier mic! Teribil…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Hipopotam
interpretare-vise-brat.jpg Puternic, sanatos - putere de munca, actiune, initiativa, dinamism, energie fizica, rezistenta, solicitari profesionale; Ranit, slab - oboseala, probleme…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Brat

Vise interpretate

Vise neinterpretate

Interpreteaza-ti visul!

Afla acum semnificatia visului tau!

Descrie visul din noaptea trecuta sau oricare vis pe care doresti sa-l interpretezi si haide sa incercam sa-l interpretam impreuna. Astfel fiecare poate sa isi dea cu parerea si cu siguranta vom gasi o interpretare cat mai apropiata de adevar.

 Adauga visul tau!

Reclama

Parteneri