Dictionar de vise. Interpretari vise. Pe acest site gasesti un dictionar complet cu interpretarea visurilor tale. Cauta visul tau si afla-i semnificatia, talmacirea sau insemnatatea!
Dictionarul tau de vise online. Afla acum intelesul visului tau! Adauga visul si vom incerca sa-l interpretam impreuna. Interpretare vise.

Dictionar de vise • Visul tau incepe cu litera:
A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W X Y Z
interpretare-vise-

mort cu lumanari in mana

Interpretare vis: mort cu lumanari in mana

  lucica
  10-12-2009

am visat un prieten care a murit acum 3 saptamani!se facea ca eram la el in casa si vroiam sa fac sarmale dar nu aveam varza asa ca toata familia lui a plecat dupa varza,am ramas doar eu cuel si nu ere mort vb cu mine!la un momendat eu eram pe canapea intinsa si el in spatele meu tinea in mana un pumn de lumanari pe care vroia sa-le aprinda i-am spus ce faci ma si el a inceput sa rada!

Interpretare vis (2)

avatar

Loredana    •    10-12-2009

cand visezi un prieten care ti-a murit si pofteste ceva, trebuie sa dai de pomana. el ti-a cerut sarmale , da de pomana niste sarmale pt sufletul prietenului tau.

avatar

Ana    •    13-06-2022

Tatal meu este mort de 5 ani , l am visat aprinzandu si lumanari la propriul mormant . Cand l am vazut, constient stiam ca este mort, dar in vis era viu , nu mi a zis nimic doar m a lasat sa l ating , sa l simt viu..

Adauga interpreatarea / comentariul tau

Incearca si tu sa interpretezi visul, parerea ta conteaza.
Mai multe pareri duc la o interpretare cat mai corecta a visului.

Interpretare simboluri care te-ar putea interesa:

interpretare-vise-lumanare.jpg - noroc in dragoste. Arde - semn bun; Se stinge - te poti astepta la necazuri; Faci lumânări - semn de câștig; - candva,…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Lumanare
interpretare-vise-prietenie-prieten.jpg - vei avea parte de intristare, de suparare; - probabil ca esti deja tulbure din punct de vedere sufletesc, iar visul vine…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Prietenie, prieten
interpretare-vise-degete.jpg - element de context ce vizeaza activitatea personala; - de vei visa ca bati cu degetul intr-o usa, e semn ca…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Degete
interpretare-vise-varza.jpg - incurcaturi, deruta, aspecte greu de inteles, perioada ambigua a vietii, nu stii pe ce lume traiesti, esti absent, stare de…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Varza

Vise interpretate

Vise neinterpretate

Interpreteaza-ti visul!

Afla acum semnificatia visului tau!

Descrie visul din noaptea trecuta sau oricare vis pe care doresti sa-l interpretezi si haide sa incercam sa-l interpretam impreuna. Astfel fiecare poate sa isi dea cu parerea si cu siguranta vom gasi o interpretare cat mai apropiata de adevar.

 Adauga visul tau!

Reclama

Parteneri