Dictionar de vise. Interpretari vise. Pe acest site gasesti un dictionar complet cu interpretarea visurilor tale. Cauta visul tau si afla-i semnificatia, talmacirea sau insemnatatea!
Dictionarul tau de vise online. Afla acum intelesul visului tau! Adauga visul si vom incerca sa-l interpretam impreuna. Interpretare vise.

Dictionar de vise • Visul tau incepe cu litera:
A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W X Y Z
dictionar-de-vise-mos-nicolaie

Mos Nicolaie

Ce inseamna cand visezi: Mos Nicolaie

  cevisez.ro

Dupa cum spune traditia Mos Nicolaie este un prilej de bucurie dar nu numai. Dupa fapt si rasplata.

Visele care au legautra cu Mos Nicolaie.

Daca, in vis, primesti de Mos Nicolaie cadouri care iti fac placere inseamna ca ca veti avea parte de multe clipe frumoase alaturi de cei dragi. Crearea unor legaturi trainice si placute. Socializarea este punctul tau forte.

Pe de alta parte daca visezi ca Mos Niculaie iti face in dar o nuia atunci inseamna suferinta, dar nu iti este frica de ea. Ti-o asumi.

Interpretare simboluri care te-ar putea interesa:

dictionar-de-vise-mos-craciun Sa vezi pe Mos Craciun in visul tau indica, ca ai nevoie sa fi mai darnic si mai iertator. Trebuie sa recunosti si sa te apropii mai mult de unele aspecte de-ale tale. Alternativ, visul inseamna ca reflectezi asupra lucrurilor bune si…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Mos Craciun
dictionar-de-vise-mos - vezi batran.…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Mos
dictionar-de-vise-unicorn Simbolul magiei, al lumii fanteziste, unicornul inseamna ca atunci cand visezi un inorog e posibil sa ai foarte mult succes pe planul creatiei, sa nu iti lipseasca inventivitatea, sa fii plin de idei si sa excelezi in domeniul artei iar…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Unicorn
dictionar-de-vise-duminica Atunci cand visezi ziua de duminica inseamna ca vei avea parte de multe clipe fericite, de bucurii, de petreceri, iar semnificatia psihologica a intregului vis se poate reduce la dorinta pentru o viata armonioasa, linistita. Totodata daca visezi ca pleci de…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Duminica

Vise interpretate

Vise neinterpretate

Interpreteaza-ti visul!

Afla acum semnificatia visului tau!

Descrie visul din noaptea trecuta sau oricare vis pe care doresti sa-l interpretezi si haide sa incercam sa-l interpretam impreuna. Astfel fiecare poate sa isi dea cu parerea si cu siguranta vom gasi o interpretare cat mai apropiata de adevar.

 Adauga visul tau!

Reclama

Parteneri