Dictionar de vise. Interpretari vise. Pe acest site gasesti un dictionar complet cu interpretarea visurilor tale. Cauta visul tau si afla-i semnificatia, talmacirea sau insemnatatea!
Dictionarul tau de vise online. Afla acum intelesul visului tau! Adauga visul si vom incerca sa-l interpretam impreuna. Interpretare vise.

Dictionar de vise • Visul tau incepe cu litera:
A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W X Y Z
dictionar-de-vise-mov--culoare

Mov - culoare

Ce inseamna cand visezi: Mov - culoare

  cevisez.ro

Culoare mov in visul tau indica faptul ca ai nevoie sa iti limpezesti mintea de gandurile negative si sa incepi sa gandesti mai pozitiv.

In unele culturi movul este asociat si cu moartea, mai ales daca ne referim la acele flori “stanjenei” care se pun pe mormintele oamenilor.

Movul mai poate insa sa capete si o alta valenta aceasta fiind determinata de romantism. Exista insa si flori pe care le putem visa (liliac, lacramioare, lalele, trandafiri) care pot sugerea pe de o parte starea de visare, afectiune insa pe de alta parte pot reprezenta si moleseala, tristete si esec.

De asemenea, mov este culoare a regalitatii, a rangului inalt,a justitiei, a bogatiei si a demnitatii.

Interpretare simboluri care te-ar putea interesa:

dictionar-de-vise-roz - depinde de contextul visului, de aspectele care au aceasta culoare; depinde si de relatia ta cu aceasta culoare- iti place, nu-ti place; perioada calda a vietii tale, lipsa de griji, idila, romantism, rasfat, alintare, feminitate, snobism, naivitate, dulcegarii,…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Roz
dictionar-de-vise-buchet - sentimente profunde, nevoie de afectiune si atentie din partea celorlalti; - daca visezi ca aduni flori si faci un buchet, e semn rau, cele mai mari sperante ale tale se vor ofili, dar numai pe moment; este posibil ca, mai devreme…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Buchet
dictionar-de-vise-raceala-racit Daca visezi ca esti racit inseamna ca vei avea parte de o mica boala. Insa aceasta talmacire este doar general valabila, deoarece raceala din vis sugereaza de cele mai multe ori o distantare fata de o persoana anume, o stare de…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Raceala, Racit
dictionar-de-vise-bilet-loto Interpretarea visului in care apere un bilet de loterie indica faptul ca ai nevoie sa lasi unele aspecte din viata ta destinului. Pe de alta parte biletul poate insemna si imprevizibilul, totul fiind o loterie a sortii. Te bazezi pe niste…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Bilet loto

Vise interpretate

Vise neinterpretate

Interpreteaza-ti visul!

Afla acum semnificatia visului tau!

Descrie visul din noaptea trecuta sau oricare vis pe care doresti sa-l interpretezi si haide sa incercam sa-l interpretam impreuna. Astfel fiecare poate sa isi dea cu parerea si cu siguranta vom gasi o interpretare cat mai apropiata de adevar.

 Adauga visul tau!

Reclama

Parteneri