Dictionar de vise. Interpretari vise. Pe acest site gasesti un dictionar complet cu interpretarea visurilor tale. Cauta visul tau si afla-i semnificatia, talmacirea sau insemnatatea!
Dictionarul tau de vise online. Afla acum intelesul visului tau! Adauga visul si vom incerca sa-l interpretam impreuna. Interpretare vise.

Dictionar de vise • Visul tau incepe cu litera:
A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W X Y Z
interpretare-vise-

Multitudine de serpi si mortul inviat

Interpretare vis: Multitudine de serpi si mortul inviat

  Laura
  21-12-2008

Desii am avut acest vis cand am avut 3 ani , mi-l amintesc perfect.Eram cu bunicul meu in oras , si in jurul nostru erau o groaza de serpi.Toata lumea fugea de ei .Bunicul m-a luat in brate si a incercat sa fuga si el cu mine acasa.El a calcat in pcioare un sarpe pe care nu-mi admintesc daca a murit sau nu , dar cred ca a murit.visul s-a tot continuat cu serpii care s-au adunat in jurul nostru , si isi intindeau gatul sa ne muste.Serpii colorati in verde deschis cu verde inchis.Apoi am ajuns acasa si bunicul a sunat-o pe mama sa ma ia si sa ma duca in orasul in care locuiam eu defapt(eram in vizita la casa bunicilor in vis) Va rog , daca stiti ce inseamna asta sa scrieti!

Visul 2:
Desii aveam 6 ani cand am avut acest vis , inca mi-l amintesc perfect.
Bunicul meu murise de aproximativ 1 luna si jumatate.Nu am avut inainte nici un vis cu el , dar atunci am visat ca am mers cu familia la cimitir la mormantul sau si cand am ajuns la mormantul sau , el sedea (statea)pe piatra de la mormant.Cand ne-a vazut a zambit , salutandu-ne!Noi , putin socati , l-am intrebat: " Tu nu erai mort?", si el ne-a raspuns:"Ba da , dar m-am gandit sa mai stau putin cu voi".Noi ne-am bucurat.El s-a ridicat de pe mormant si a inceput sa discute foarte bucuros cu noi.

Visul 3:
Am avut acest vis la 7 ani dupa ce bunicul meu murise.Imi imbratisam toti membrii familiei(vii) , cand deodata l-am ibmbratisat pe bunicul meu(mort) , repetat l-am tot imbratisat , pana cand la un moment dat l-am intrebat: "Tu nu esti mort?"Si el mi-a raspuns:"Ba da , dar pentru voi inca nu" Apoi am inceput din nou sa-mi imbratisez toti membrii familiei , din care in special pe cei doi bunici ai mei (unul mort si unul viu).

Visul 4:
Sora mea facea teme cu sora mea si eu ma jucam(in vis).Cainele meu era cu mine .Deodata a fugit furios la un colt al camerei.Apoi s-a rebinedispus , dupa care s-a reinfuriat , miscand din nari.Cainele meu , apoi s-a transformat in cainele vecinului meu , de care imi era putin frica.Acest vis nu este cine stie ce , este un vis banal , dar nu stiu de ce m-a marcat , m-a speriat si m-a socat mai ales la varta aceea (3 ani).Am 13 ani si inca mi-l amintesc perfect , la fel ca pe toate celelalte.

Va rog , daca stiti explicatia a oricarui dintre aceste vise , sau macar partial , si chiar daca nu sunteti siguri , scrieti ceea ce stiti sau crdeti voi ca simbolizeaza , in special primul . Multumesc!!!

Interpretare vis (0)

Adauga interpreatarea / comentariul tau

Incearca si tu sa interpretezi visul, parerea ta conteaza.
Mai multe pareri duc la o interpretare cat mai corecta a visului.

Interpretare simboluri care te-ar putea interesa:

interpretare-vise-unicorn.jpg Simbolul magiei, al lumii fanteziste, unicornul inseamna ca atunci cand visezi un inorog e posibil sa ai foarte mult succes…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Unicorn
interpretare-vise-familie.jpg - numeroasa - relatii sociale bogate, sociabilitate, dorinta de a lua legatura cu cât mai multe persoane, fuga de singuratate,…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Familie
interpretare-vise-mort.jpg - amintiri ale trecutului, aspecte demult incheiate, situatii terminate; Te visezi mort - prevestire de nefericire; - probabil ca oamenii din vechime…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Mort
interpretare-vise-copil.jpg - nu este un vis bun; - viata cu copii mici in societatile de demult era grea si plina de lipsuri; teama…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Copil

Vise interpretate

Vise neinterpretate

Interpreteaza-ti visul!

Afla acum semnificatia visului tau!

Descrie visul din noaptea trecuta sau oricare vis pe care doresti sa-l interpretezi si haide sa incercam sa-l interpretam impreuna. Astfel fiecare poate sa isi dea cu parerea si cu siguranta vom gasi o interpretare cat mai apropiata de adevar.

 Adauga visul tau!

Reclama

Parteneri