Dictionar de vise. Interpretari vise. Pe acest site gasesti un dictionar complet cu interpretarea visurilor tale. Cauta visul tau si afla-i semnificatia, talmacirea sau insemnatatea!
Dictionarul tau de vise online. Afla acum intelesul visului tau! Adauga visul si vom incerca sa-l interpretam impreuna. Interpretare vise.

Dictionar de vise • Visul tau incepe cu litera:
A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W X Y Z
interpretare-vise-

sarut cu fosta iubita

Interpretare vis: sarut cu fosta iubita

  MAx
  29-11-2009

de odat ma vad alaturi de ea....apoi ea vrea sa-mi spuna ceva dar nu poate.....si ma saruta cu nu m-a sarutat nicioadat...eu parca simteam asta!!!

Interpretare vis (5)

avatar

reed    •    30-11-2009

momentam am pe cineva la care chiar tin si nu inteleg de ce de cand am intalnit aceasta fata visez continu fosta prietena care incearca sa ma ia de langa actuala prietena ce pot face??

avatar

fosta actualei prietene    •    30-11-2009

Vrei sa stii de ce apar in visul tau?Da un telefon si intreaba-ma!

avatar

ioana    •    19-12-2009

un baiat vroia sa ma sarute,eram in curte la mine.Acel baiat mia placut mult timp,chiar daca aveam un prieten stabil,chiar si acum este in mintea mea.Am visat ca incerca sa ma sarute in curte la mine,cu forta,eu nu-l lasam,chiar daa dabia astepam sa o faca.

avatar

...    •    16-10-2010

Am avut si eu un vis aproximativ la fel ... (dar) eu l-am interpretat ca

1. As vrea sa ma impac cu ea ceea ce o parte din mine chiar vrea.
2. Sa trec sa cunosc pe altcineva.

Au trecut 2 saptamani de cand ne-am despartit



Problema ca noi de cand ne-am despartit nu am mai tinut legatura si nu mai stiu nimic de ea. A fost sa ne intalnim pe strada, a bagat capu-l in jos si nici macar nu s-a uitat la mine.

avatar

Bobo    •    07-12-2010

Am visat aseara ca eram cu fosta mea prietena pe patinoar si ne sarutam. Dupaia am avut un vis erotic cu ea...toate scenele erau din trecut. Precizez ca m-am trezit in lacrimi, am plans si eram foarte agitat. Dupaia m-am calmat.

Adauga interpreatarea / comentariul tau

Incearca si tu sa interpretezi visul, parerea ta conteaza.
Mai multe pareri duc la o interpretare cat mai corecta a visului.

Interpretare simboluri care te-ar putea interesa:

interpretare-vise-sarut.jpg - semn de impacare, prevestire de armonie; - sarutul este, aproape intotdeauna, un mesaj, de obicei de bine, dar nu sunt excluse…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Sarut
interpretare-vise-postas.jpg - vei trai o intamplare la care nu te asteptai; - relatiile tale sunt numeroase, dar tu nu prea esti multumit de…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Postas
interpretare-vise-tabel.jpg - ceva scris sub forma de tabel - trebuie sa urmezi niste conditii impuse de altii, sa dai prioritate anumitor planuri…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Tabel
interpretare-vise-san.jpg - toata lumea stie ca el este simbolul maternitatii, al blandetei si al sigurantei. Analistii vad in el o imagine a…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ San

Vise interpretate

Vise neinterpretate

Interpreteaza-ti visul!

Afla acum semnificatia visului tau!

Descrie visul din noaptea trecuta sau oricare vis pe care doresti sa-l interpretezi si haide sa incercam sa-l interpretam impreuna. Astfel fiecare poate sa isi dea cu parerea si cu siguranta vom gasi o interpretare cat mai apropiata de adevar.

 Adauga visul tau!

Reclama

Parteneri