Dictionar de vise. Interpretari vise. Pe acest site gasesti un dictionar complet cu interpretarea visurilor tale. Cauta visul tau si afla-i semnificatia, talmacirea sau insemnatatea!
Dictionarul tau de vise online. Afla acum intelesul visului tau! Adauga visul si vom incerca sa-l interpretam impreuna. Interpretare vise.

Dictionar de vise • Visul tau incepe cu litera:
A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W X Y Z
dictionar-de-vise-sex

Sex

Ce inseamna cand visezi: Sex

  cevisez.ro

Daca ati visat ca faceti sex cu persoana iubita: va asteapta neplaceri si certuri.

Daca ati visat ca ati facut dragoste co altcineva, sau ca persoana iubita facea dragoste cu altcineva – visul prevesteste bogatie, succes, intelegere.

Alte situatii sunt descrise mai jos:

A vedea in vis doi oameni necunoscuti facand sex: oamenii, care va sunt apropiati, vor avea necazuri.

Visezi ca faci dragoste cu fostul iubit
Daca iti visezi fostul partener nu doar o data, nu inseamna ca nu il iubesti pe actualul si nici ca ai fi indragostita de cel din trecut. Fostul iubit este simbolul unui timp fericit, cand erai tanara si fara griji si ti se intampla sa il visezi dupa ce ai trecut printr-o perioada stresanta. Visul tau ar putea insemna mai degraba ca este bine sa te relaxezi, sa iti rezervi timp pentru tine si sa faci ce iti place.

Visezi ca faci dragoste cu un necunoscut
Acesta este un vis foarte des intalnit. Absenta identitatii necunoscutului din peisaj semnifica faptul ca nu poti identifica o anumita persoana pe care esti tentata sa o cunosti mai bine. Acest vis iti poate spune, in plus, ca ai anumite nevoi si dorinte pe care nu esti pregatita sa le confrunti sau sa le combati.

Visezi ca faci dragoste cu o celebritate
Ce inseamna: Daca Justin Timberlake, Razvan Fodor sau Stefan Banica este in bratele tale, inseamna ca simti nevoia sa fii populara, in centrul atentiei si nu iti accepti partenerul. Probabil esti in cautarea unui nou statut social, mai inalt decat cel pe care il ai in prezent. Sau poate l-ai gasit si nu stii cum sa-l atingi. De asemenea, este posibil sa iti doresti ca munca sau o alta sfera a vietii tale sa iti aduca felicitarile si recunoasterea celor din jur.

Visezi ca faci dragoste in public
Ce inseamna: A visa ca faci dragoste in public inseamna ca esti, in general, foarte sincera cu tine insati, dar ca ai probleme in relatiile cu cei din jur. Persoana pe care o faci cunoscuta celorlalti nu este cea pe care o cunosti doar tu in intimitate. Nu-ti reprima emotiile si starile sufletesti si incearca sa fii tu insati si sa te afirmi in public exact asa cum esti, fara a promova doar o imagine.

Visezi ca faci dragoste cu o femeie
Ce inseamna: Daca visezi ca faci dragoste cu o femeie nu inseamna ca esti atrasa de aceasta. Specialistii spun mai degraba ca ai atins un anumit grad de acceptare si de respect fata de tine insati. Ar mai putea semnifica si faptul ca ai nevoie sa te ocupi mai mult de latura ta feminina, sa te ingrijesti, precum si ca esti adesea tentata sa iti ignori sau sa iti reprimi emotiile.

Interpretare simboluri care te-ar putea interesa:

dictionar-de-vise-caciula Nu esti multumit de rangul social pe care il ai. Daca tu porti caciula in vis – te afli intr-o situatie ridicola si nici macar nu iti dai seama. Daca visezi ca porti o caciula groasa inseamna ca vei avea parte de…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Caciula
dictionar-de-vise-dragoste - in primul rand trebuie inlaturata prejudecata conform careia orice vis de dragoste este si unul erotic. Nu se refera la sex si acesta nu este vizualizat. Ceea ce domina este un sentiment intens de unire, de armonie totala intre doua…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Dragoste
dictionar-de-vise-dezbracat Sa visezi ca esti dezbracat sugereaza frica ta ca ceilalti sa afle ceva despre tine si sa fii expus judecatii altora. Sa visezi ca te trezesti dintr-o data dezbracat si incerci sa te acoperi sugereaza vulnerabilitatea ta intr-o anumita situatie. Sa vezi o…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Dezbracat
dictionar-de-vise-labirint - descrie propria existenta, necazuri, piedici greu de trecut, probleme coplesitoare, deruta, încurcaturi, suprasolicitare, sentimentul ca bati pasul pe loc, ca nu esti pe drumul cel bun, pierderea directiei; - visul cu labirint iti arata ca esti si vei fi limitat in…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Labirint

Vise interpretate

Vise neinterpretate

Interpreteaza-ti visul!

Afla acum semnificatia visului tau!

Descrie visul din noaptea trecuta sau oricare vis pe care doresti sa-l interpretezi si haide sa incercam sa-l interpretam impreuna. Astfel fiecare poate sa isi dea cu parerea si cu siguranta vom gasi o interpretare cat mai apropiata de adevar.

 Adauga visul tau!

Reclama

Parteneri