Dictionar de vise. Interpretari vise. Pe acest site gasesti un dictionar complet cu interpretarea visurilor tale. Cauta visul tau si afla-i semnificatia, talmacirea sau insemnatatea!
Dictionarul tau de vise online. Afla acum intelesul visului tau! Adauga visul si vom incerca sa-l interpretam impreuna. Interpretare vise.

Dictionar de vise • Visul tau incepe cu litera:
A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W X Y Z
interpretare-vise-

sobolan mare, alb cu gri la gat, ce vrea sa ma muste

Interpretare vis: sobolan mare, alb cu gri la gat, ce vrea sa ma muste

  aurelia
  19-09-2009

Eram intr-o casa cu sora mea in care, toate lucrurile erau acoperite cu cersafuri. Nu stiu ce cautam cand, deodata s-a auzit ceva fasaind si numai ce ii zic sorei mele ca se aude un zgomot cand, din senin, apare un sobolan mare alb, cu blana din jurul gatului gri-bleo. M-am suit fuga pe un scaun si el s-a repezit la mine sa ma muste, mai avea un pic si ma apuca de picioare cand, m-am trezit.

Interpretare vis (2)

avatar

adina    •    02-12-2010

am visat ca in mijlocul strazii era un sobolan imens gri,cand l-am vazut am inceput sa fug,mai era cineva langa mine insa nu stiu cine,cand m-a vazut ca alerg,sobolanur a venit inspre mine si m-am muscat de mana insa am reusit sa ii deschid gura cu cealalta mana si i-am rupt maxilarul....ce inseamna asta?

avatar

Nicora Dana    •    07-12-2010

Am visat ca in baie era un sobolan grii deschis grasut si frumos si tot vroiam sa-l las in casa dar nu ma lasa o persoana de parte barbateasca nu mai stiu cine era tata sau sotul si eram in casa parinteasca.Nu stiu cum acea persoana parca era pe moarte si statea in usa de la bucatarie iar eu asteptam sa moara ca sa pot sa las sobolanul in casa pt ca mie imi placea acel sobolan pt ca era dragut avea o culoare placuta si avea piciorusele asa mai grosute.deci nu stiu exact cine era persona care trebuia sa moara tata sau sotul...iar la un moment dat am deschis usa de la baie si sobolanul a intrat in hol am inchis toate usile de la camere bucatarie si l-am fugarit din nou in baie ...ce poate sa insemne asta?

Adauga interpreatarea / comentariul tau

Incearca si tu sa interpretezi visul, parerea ta conteaza.
Mai multe pareri duc la o interpretare cat mai corecta a visului.

Interpretare simboluri care te-ar putea interesa:

interpretare-vise-gri.jpg - teama, confuzie, deruta, perioada de tranzitie, monotonie, rutina, uniformitate, plictiseala, lipsa de originalitate sau de imaginatie, stress, tristete, melancolie, mohorâre,…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Gri
interpretare-vise-pictura.jpg Desen, icoana - vei fi inselat; realitatea e departe de ceea ce vezi, de ceea ce-ti spun altii sau de ceea…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Pictură
interpretare-vise-parau.jpg Adanc - inseamna durere, intristare; - poate un pericol, poate un esec material, dar mai sigur o nereusita sentimentala; Te scalzi…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Parau
interpretare-vise-culori.jpg Aprinse - daca vei visa steaguri, decoratiuni sau haine in culori aprinse, e semn ca vei avea succes si prosperitate in…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Culori

Vise interpretate

Vise neinterpretate

Interpreteaza-ti visul!

Afla acum semnificatia visului tau!

Descrie visul din noaptea trecuta sau oricare vis pe care doresti sa-l interpretezi si haide sa incercam sa-l interpretam impreuna. Astfel fiecare poate sa isi dea cu parerea si cu siguranta vom gasi o interpretare cat mai apropiata de adevar.

 Adauga visul tau!

Reclama

Parteneri