Dictionar de vise. Interpretari vise. Pe acest site gasesti un dictionar complet cu interpretarea visurilor tale. Cauta visul tau si afla-i semnificatia, talmacirea sau insemnatatea!
Dictionarul tau de vise online. Afla acum intelesul visului tau! Adauga visul si vom incerca sa-l interpretam impreuna. Interpretare vise.

Dictionar de vise • Visul tau incepe cu litera:
A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W X Y Z
interpretare-vise-

Suflet si Coasa.

Interpretare vis: Suflet si Coasa.

  Riter
  02-04-2015

Intr-un vis eu eram in autobuz rugan-duma.In aceasta lume din vis cei care erau necrediciosi si o secunda si nu se rugau ramanau fara suflet,fiindca demonii le furau suflete.Si sufletele acelor oameni trebuiau sa captureze alte suflete si tot asa.
Eu m-am oprit pentru 2 secunde din rugaciune apoi am vazut cum imi era scos suflet din corp de catre un demon.Dar la aceasta ultima faza m-am trezit imediat.

Al-2-lea vis
Era acasa in pat.Ma trezesc si cand ma uit vad un baiat,spirit galben alaturi de un barbat cu par lung si o coasa.Acesta foloseste coasa asupra mea si corpul meu se transforma intr-o esenta galbena aceasta fiind sufletul meu care e luat de aceasta persoana coasa.

Interpretare vis (0)

Adauga interpreatarea / comentariul tau

Incearca si tu sa interpretezi visul, parerea ta conteaza.
Mai multe pareri duc la o interpretare cat mai corecta a visului.

Interpretare simboluri care te-ar putea interesa:

interpretare-vise-coasa.jpg - semn rau, veste de moarte…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Coasa
interpretare-vise-coma.jpg Sa visezi ca esti in coma sugereaza neputinta ta si faptul ca nu esti in stare sa functionezi intr-o situatie data.…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Coma
interpretare-vise-soim.jpg - in Egipt, zeul-zoim Horus, al carui templu principal se afla in Edfu, era una din repreznetarile Soarelui si simboliza renasterea…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Soim
interpretare-vise-frizer.jpg - daca te visezi la frizer, e semn de necazuri si pierderi in afaceri; - probabil ca aceasta explicatie porneste si de…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Frizer

Vise interpretate

Vise neinterpretate

Interpreteaza-ti visul!

Afla acum semnificatia visului tau!

Descrie visul din noaptea trecuta sau oricare vis pe care doresti sa-l interpretezi si haide sa incercam sa-l interpretam impreuna. Astfel fiecare poate sa isi dea cu parerea si cu siguranta vom gasi o interpretare cat mai apropiata de adevar.

 Adauga visul tau!

Reclama

Parteneri