Dictionar de vise. Interpretari vise. Pe acest site gasesti un dictionar complet cu interpretarea visurilor tale. Cauta visul tau si afla-i semnificatia, talmacirea sau insemnatatea!
Dictionarul tau de vise online. Afla acum intelesul visului tau! Adauga visul si vom incerca sa-l interpretam impreuna. Interpretare vise.

Dictionar de vise • Visul tau incepe cu litera:
A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W X Y Z
interpretare-vise-

Trei vise...in toate sunt pe moarte

Interpretare vis: Trei vise...in toate sunt pe moarte

  Claudia
  07-01-2010

Aseara(6ian.) mi-am pus busoic sub perna la indemnul cuiva. Am avut trei vise diferite,in toate trei fiind pe moarte. In primul eram batuta si fugeam de bunicul meu care era mort, in al doilea eram amenintata cu pistolul si lovita peste fata, iar dupa aceea imi luam ramas bun de la colegele de serviciu pentru ca trebuia sa fug sa nu fiu omorata iar in ultimul eram foarte bolnava,stiam ca sunt asteptata la altar de cineva sa ma casatoresc dar din nou trebuia sa fug de bunicul meu pentru a ma insanatosi.
Cateva chestii care m-i s-au parut mai interesante in cele trei vise: in primul cautam cu infrigurare niste carti pe care le uitasem in fuga mea, in al doilea imi luam ramas bun si ii multumeam pentru tot cuiva foarte drag mie, in ultimul vis m-am privit in oglinda si mi-am vazut fata foarte clar si tot in ultimul in timp ce sunt in pat foarte slabita mama vine cu un copil (baiat) pentru a-mi purta noroc.
Stie cineva ce inseamna toate astea? De obicei cred in vise si sincer in momentul asta sunt putin cam speriata.

Interpretare vis (1)

avatar

Sorina    •    07-01-2010

Claudia, de fapt cind visezi moarte asta e bine,inca bunica imi spunea asta, de obicei visul e un fel de opus al realitatii. In schimb mireasa nui bine, mai ales daca erai imbracata in rochie alba, iata daca te visezi asa ,, chiar inseamna moarte, daca nu, totul e bine, nuti fa griji :)

Adauga interpreatarea / comentariul tau

Incearca si tu sa interpretezi visul, parerea ta conteaza.
Mai multe pareri duc la o interpretare cat mai corecta a visului.

Interpretare simboluri care te-ar putea interesa:

interpretare-vise-ferma.jpg - ferma este locul de unde vine hrana tuturor, iar, de obicei, un om satul are si putere de munca si…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Fermă
interpretare-vise-trei--3.jpg - chiar si in societatile indo-europene, cu mult inainte de dogma Trinitatii, cifra trei era incarcata de mister, considerata sacra, ca…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Trei - 3
interpretare-vise-insulta.jpg - in etimologia cuvantului, exista ideea de salt: insulta este un mod de a sari la gatul cuiva, de a-l agresa…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Insulta
interpretare-vise-abandon.jpg - sunt mult mai frecvente situatiile in care o persoana viseaza ca este abandonata sau resimte aceasta teama, decat cele in…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Abandon

Vise interpretate

Vise neinterpretate

Interpreteaza-ti visul!

Afla acum semnificatia visului tau!

Descrie visul din noaptea trecuta sau oricare vis pe care doresti sa-l interpretezi si haide sa incercam sa-l interpretam impreuna. Astfel fiecare poate sa isi dea cu parerea si cu siguranta vom gasi o interpretare cat mai apropiata de adevar.

 Adauga visul tau!

Reclama

Parteneri