Dictionar de vise. Interpretari vise. Pe acest site gasesti un dictionar complet cu interpretarea visurilor tale. Cauta visul tau si afla-i semnificatia, talmacirea sau insemnatatea!
Dictionarul tau de vise online. Afla acum intelesul visului tau! Adauga visul si vom incerca sa-l interpretam impreuna. Interpretare vise.

Dictionar de vise • Visul tau incepe cu litera:
A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W X Y Z
interpretare-vise-

vant puternic

Interpretare vis: vant puternic

  Haffaz
  23-10-2014

Eram langa niste silozuri si vantul a inceput sa se inteteasca ,in indepartare se vedea cum vanul sufla f tare smulgand acoperise si copaci .M.am adapostit imediat si m.am tinut de un copac , o bucata de lemn , nu am fost luat de vant dar in jurul meu totul a fost devastat .tin sa precizez ca in peisaj a aparut si fratele meu dar nici el nu patise nimic.

Interpretare vis (3)

avatar

Gratar Ion    •    23-10-2014

Salut Haffaz,exista in viitorul tau legat de conceptia spirituala in care esti integrat o lupta al ideilor tematice religioase si in care te vei fii implicat aproape fara voia ta.In aceasta lupta si fratele tau va juca un rol de sustinere pt tine.SE pare ca furtunile de orice factiune ar fii nu te vor dobori asa de usor,Dumnezeu te va sprijini in aceste lupte furtunoase prin kr vei trece.Exista speranta sa iesi invingator din toate acestea.

avatar

radu mihaela    •    07-01-2016

Bunaziua am visat ca eram in casa cu sotu si fata mijlocie si dintro data a inceput un vant puternic ca deodata am ramas fara lumina era tot intuneric

avatar

Andreea    •    22-03-2023

Am visat ca eram în locul în care am copilărit.Batea vântul puternic și rupea anumiți copaci și crengi de brad.nu simțeam vântul și nu îmi era frica. Eram cu câinele meu dar nu în lesă și văzând ca e în pericol el sa nu cada un copac peste el l-am chemat și a venit la mine.

Adauga interpreatarea / comentariul tau

Incearca si tu sa interpretezi visul, parerea ta conteaza.
Mai multe pareri duc la o interpretare cat mai corecta a visului.

Interpretare simboluri care te-ar putea interesa:

interpretare-vise-jale.jpg - e semn rau, vei avea suparari, dar e si bine, caci nu vor lasa urme mari; Conform explicatiilor moderne - de…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Jale
interpretare-vise-vant.jpg - noroc inseamna; panzele tale sunt sus, in plin vant, iar corabia ta este impinsa viguros spre tarmuri ce par a…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Vant
interpretare-vise-viscol.jpg - vezi vant puternic.…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Viscol
interpretare-vise-grindina.jpg - risc de esec, posibilitatea de a pierde totul din motive ce nu tin de tine, piedici neasteptate; - semn de durere…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Grindina

Vise interpretate

Vise neinterpretate

Interpreteaza-ti visul!

Afla acum semnificatia visului tau!

Descrie visul din noaptea trecuta sau oricare vis pe care doresti sa-l interpretezi si haide sa incercam sa-l interpretam impreuna. Astfel fiecare poate sa isi dea cu parerea si cu siguranta vom gasi o interpretare cat mai apropiata de adevar.

 Adauga visul tau!

Reclama

Parteneri