3 vise
27-10-2011

1 vis: Pe o pajiste inverzita se afla o groapa dreptunghiulara de marimea unui cal, era plina cu apa limpede cristal.rnIn ea era un cal alb in picioare si statea nemiscat ca si cum putea sa respire sub apa avea ochii deschisi si privea inainte . Pe marginea gropi eram eu si priveam calul, iar pe marginea cealalalta se aflau doi cai care mergeau unul era alb si linga el era unul negru.rn2 vis: eu ma aflam la cismea(izvor zidit din piatra) si avea un jgheab plin cu apa lipede. Un minz alb pleaca de la ieslea lui si vine la mine si isi baga capul pe lateral sub apa. nu imi amintesc daca l-am scos din apa dar stiu ca am plecat si dupa doi pasi ma aflam pe o strada pietruta plina de balti imi amintesc ca era intuneric. Deodata vad niste pui de pisica toi au plecat doar unul a ramas pe un pietroi maimare si sa dezechilibra si a picat in balta ll-am luat cu o palma din apa si l-am pus pe piatra.rn3 vis: era ziua si nu stiu unde ma aflam dar deodata m-am trezit intr-un cerc de copii care alergau si cintau, printre ei erau si citiva parinti. Deodata am inceput sa strig un nume ´´ionel´´.

Adaugat de diana
Inapoi la VISE

1 interpretari:

  • 1
    corbec
    27-10-2011

    Un vis foarte frumos despre maternitate (graviditate), un vis fragmentat in trei parti. Prima parte chiar simbolizeaza graviditatea cu pruncul in lichidul amniotic, partea a doua sugereaza nasterea (manzul vine de la iesle si bea apa din cismea), apoi partea a treia sugereaza ca sunteti deja cu copilul Ionut intr-o colectivitate. Calul alb si manzul tot alb simbolizeaza un suflet deosebit de curat, al dv cat si al copilului care se va naste. Sunteti o mama binecuvantata.

Adauga interpreatarea / comentariul tau

Incearca si tu sa interpretezi visul, parerea ta conteaza. Mai multe pareri duc la o interpretare cat mai corecta a visului.

Imagine validare