Dictionar de vise. Interpretari vise. Pe acest site gasesti un dictionar complet cu interpretarea visurilor tale. Cauta visul tau si afla-i semnificatia, talmacirea sau insemnatatea!
Dictionarul tau de vise online. Afla acum intelesul visului tau! Adauga visul si vom incerca sa-l interpretam impreuna. Interpretare vise.

Dictionar de vise • Visul tau incepe cu litera:
A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W X Y Z
interpretare-vise-

acelasi loc cu intamplari diferite

Interpretare vis: acelasi loc cu intamplari diferite

  blueyescorpio
  23-11-2008

Un vis haotic, complex si incarcat ca de obicei.Am visat un maxi-taxi in care eram doar eu soferul si inca un baiat, care a crescut in orfelinat el ne poveste de credinta pe care o simtea si despre preotul care dorea sa le schimbe felul de credinta, majoritatea din orfelinat au trecut la religia protestanta, reformatismul, insa doar el din toti cei din orfelinat s-a reorientat spre o alta religie adica adventismul.Drumul pe care-l parcurgeam cu maxi-taxi-ul imi era atat de cunoscut era undeva la o iesire dintr-un oras, am trecut pe un pot nu foarte mare, peste un rau asemanator cu Muresul.acest drum l-am mai parcurs o data cu siguranta, dar nu in realitate, ci intr-un alt vis pe care l-am avut in urma cu aproximativ 10 luni.
Am ajuns la capat de linie era foarte multa lume care asteptai autobuze maxi-taxi-uri sa se intoarca in oras.Aceasta zona de la periferie imi dadea un fior de primejdie, de nesiguranta.Dintr-o data am dat de o partie de scki, sau ceva de genu`, acolo era o mama shi o fii da de varste apropriate.Ele sa dadeau pe partie doar cu o casca si se lasau aprape in gol, era foarte abrupt versantul.Se loveau ele, m-am dat si eu m-am lovit, dar nu conta era foarte placuta caderea, nivelul de adrenalina din sange era ridicat, durirerile erau trecatoare si oarecum doar in zona capului simtite.
Dupa toate astea brusc apar intr-un peisajul unui lac cu limite vizibile, insa cu o claritate redusa.La malul acestui lac era la fel o mama si fiica cu varste apropriate, mama era o femeie in jur de 40 de ani, ea era traumatizata, speriata si marcata de o descoperire.Din acest motiv fiica ei o tinea de 3 zile pe mama ei pe malul lacului pentru a se linisti, pt as reveni si pentru a reveni la autentic.Femeia a fost socata de incaperea care se afla sub malul lacului o camera cu peretii albi crepati, de gradati si putreziti.Acea incapere ascundea un adevarat mister nimica vizibil, insa femeia a luat un pahar si la ridicat la tavan cu piciorul spre ea si se auzeau voci ce cereau ajutor, bombe, sunetul elicopterelor, avioanelor de razboi, mitraliere, grenade un adevarat razboi inlantit si ingropat in chin si durere.Apoi brusc m-am descoperit cu o pensula de lac in mana si incercam sa lacuiesc ceva scanduri, dar nu ma mai aflam la acea periferie ciudata, eram altundeva dar nu vedeam unde era.
Cam acesta a fost un vis destul de complicat pt mine sa-l interpretez si unu obisnuit pt orice noapte.
Sunt curioasa de raspuns sper sa nu fiu dezamagita.:*:*:*

Interpretare vis (0)

Adauga interpreatarea / comentariul tau

Incearca si tu sa interpretezi visul, parerea ta conteaza.
Mai multe pareri duc la o interpretare cat mai corecta a visului.

Interpretare simboluri care te-ar putea interesa:

interpretare-vise-brat.jpg Puternic, sanatos - putere de munca, actiune, initiativa, dinamism, energie fizica, rezistenta, solicitari profesionale; Ranit, slab - oboseala, probleme…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Brat
interpretare-vise-soare.jpg Rasarind - bucurii, castiguri, suflet senin, relatii bune, viitor bun. Apunand/Asfintind - inseamna intristare, suparare; - parere de rau, chiar pierderi; - in vechime,…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Soare
interpretare-vise-ulcior.jpg - avertisment cu privire la o posibila greseala ce nu mai poate fi reparata, trebuie sa fii atent sa nu faci…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Ulcior
interpretare-vise-sapa.jpg - poate insemna o crima, dar si multa alergatura, osteneala; probabil ca, in vechime, sapa era o arma pe care o…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Sapă

Vise interpretate

Vise neinterpretate

Interpreteaza-ti visul!

Afla acum semnificatia visului tau!

Descrie visul din noaptea trecuta sau oricare vis pe care doresti sa-l interpretezi si haide sa incercam sa-l interpretam impreuna. Astfel fiecare poate sa isi dea cu parerea si cu siguranta vom gasi o interpretare cat mai apropiata de adevar.

 Adauga visul tau!

Reclama

Parteneri