Dictionar de vise. Interpretari vise. Pe acest site gasesti un dictionar complet cu interpretarea visurilor tale. Cauta visul tau si afla-i semnificatia, talmacirea sau insemnatatea!
Dictionarul tau de vise online. Afla acum intelesul visului tau! Adauga visul si vom incerca sa-l interpretam impreuna. Interpretare vise.

Dictionar de vise • Visul tau incepe cu litera:
A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W X Y Z
interpretare-vise-

apa

Interpretare vis: apa

  emma
  06-11-2009

la inceput se facea ca eram intr-o piscina invatam sa inot .piscina era imensa si un barbat nu stiu cine era ma fotografia sa imi arate cat de buna eram.apoi l-am visat pe fostul sot ca dormea impreuna cu o femeie si iar poze isi facea poze cu acea femeie in pat.
deodata eram eu copilul meu si fostul sot pe o insula exotica la mare cu o apa limpede si frumoasa mai intai ne aflam pe mal apoi in apa inotand si eu eram f speriata ca nu mai atingeam pamantul cu picioarele in fine nu stiu cum sau cine m-a adus la mal.
apoi am visat ca voiam sa plec in vacanta intr-o tara straina dar eu ma aflam deja acolo si cumparasem bilete pt sora si fiul meu sa vina dar fostul meu sot furase niste documente ce ii trebuiau surorii la aeroport deci nu au putut sa vina.
deodata eram in tara iar urmarita de un tip mare nu il cunosc inarmat incercam sa ma ascund am intrat in casa cuiva am incuiat usa si incercam sa gasesc solutii sa scap.
dar cineva a descuiat usa si tipul ma ameninta cu arma sa merg cu el dar cand am zis ca nu si nu poate sa ma si omoare ca nu merg a renuntat si a plecat.

Interpretare vis (0)

Adauga interpreatarea / comentariul tau

Incearca si tu sa interpretezi visul, parerea ta conteaza.
Mai multe pareri duc la o interpretare cat mai corecta a visului.

Interpretare simboluri care te-ar putea interesa:

interpretare-vise-paznic.jpg - indiferent de cine pazeste, ca este femeie ori barbat, paznicul supravegheaza, vegheaza, apara, impiedica sau permite. Asadar, el simbolizeaza o…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Paznic
interpretare-vise-sex.jpg Daca ati visat ca faceti sex cu persoana iubita: va asteapta neplaceri si certuri. Daca ati visat ca ati facut dragoste co…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Sex
interpretare-vise-mal.jpg - afacerile tale vor avea o finalitate; si chiar daca nu e cazul, sa zicem, de un moment final, visul iti…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Mal
interpretare-vise-bautura.jpg - semn de necaz mare daca visezi ca esti insetat si nu gasesti apa; - daca, totusi, gasesti apa, iar apa gasita…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Bautura

Vise interpretate

Vise neinterpretate

Interpreteaza-ti visul!

Afla acum semnificatia visului tau!

Descrie visul din noaptea trecuta sau oricare vis pe care doresti sa-l interpretezi si haide sa incercam sa-l interpretam impreuna. Astfel fiecare poate sa isi dea cu parerea si cu siguranta vom gasi o interpretare cat mai apropiata de adevar.

 Adauga visul tau!

Reclama

Parteneri