Dictionar de vise. Interpretari vise. Pe acest site gasesti un dictionar complet cu interpretarea visurilor tale. Cauta visul tau si afla-i semnificatia, talmacirea sau insemnatatea!
Dictionarul tau de vise online. Afla acum intelesul visului tau! Adauga visul si vom incerca sa-l interpretam impreuna. Interpretare vise.

Dictionar de vise • Visul tau incepe cu litera:
A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W X Y Z
interpretare-vise-

Caini..

Interpretare vis: Caini..

  Diana
  09-05-2009

Mergeam ..nu stiu exact unde..si doi caini, de talie mijlocie saltau de o parte si de alta a mea, incercand sa ma muste de maini. Eu incercam sa-i linistesc vorbind frumos, calm..ca atunci cand vrei sa mangai un catel..ei se mai linisteau, dar cand ma intorceam sa-mi continui drumul, iar se repezeau dupa mine si sareau la mainile mele...de vreo 2 ori chiar m-au apucat de maini, dar am reusit sa scap. Mie totusi nu-mi era teama de ei cu toate ca o mana ma durea un pic..
Apoi am ajuns intr-o camera, semana cu dormitorul meu..pe pat si pe jos erau imprastiate un fel de cereale (grau, ovaz..) precum si oase mici, gen cele de la gaturi de pasare, pe care ma gandeam sa le dau la cainii de mai sus. M-am apucat sa strang toate astea din pat si de pe jos si il rugam pe sotul meu sa ma ajute....si la un moment dat m-am enervat pe el ca nu strangea bine si a imprastiat cateva boabe.
Parca cerealele se inmulteau..eu tot adunam..la un moment dat am umplut vasul in care strangeam si curgeau pe margini si ma gandeam sa fac rost de o punga. Strangeam si de pe pat si de pe jos. Sotul meu era pe pat, intins si aduna doar de unde ajungea...si asta ma irita..
Multumesc mult..

Interpretare vis (0)

Adauga interpreatarea / comentariul tau

Incearca si tu sa interpretezi visul, parerea ta conteaza.
Mai multe pareri duc la o interpretare cat mai corecta a visului.

Interpretare simboluri care te-ar putea interesa:

interpretare-vise-caine-catel.jpg - fidelitatea fata de stapanul lui este aproape intotdeauna luata in calcul la interpretarea acestor vise. Conform experientei mele, orice vis…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Caine, catel
interpretare-vise-pat.jpg - daca esti necasatorit si te visezi lungit pe un pat, e semn ca te vei casatori foarte degraba; Zaci in…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Pat
interpretare-vise-mana.jpg - elemente de descriu aspecte legate de creativitate si munca; Rupta, ranita, legata, cu catuse - lipsa de mijloace, piedici in…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Mână
interpretare-vise-urca.jpg - prezinta idealurile tale, scopurile tale din aceasta perioada, unde speri sa ajungi, ascensiunea ta sociala, drumul spre telurile propuse,…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Urca

Vise interpretate

Vise neinterpretate

Interpreteaza-ti visul!

Afla acum semnificatia visului tau!

Descrie visul din noaptea trecuta sau oricare vis pe care doresti sa-l interpretezi si haide sa incercam sa-l interpretam impreuna. Astfel fiecare poate sa isi dea cu parerea si cu siguranta vom gasi o interpretare cat mai apropiata de adevar.

 Adauga visul tau!

Reclama

Parteneri