Dictionar de vise. Interpretari vise. Pe acest site gasesti un dictionar complet cu interpretarea visurilor tale. Cauta visul tau si afla-i semnificatia, talmacirea sau insemnatatea!
Dictionarul tau de vise online. Afla acum intelesul visului tau! Adauga visul si vom incerca sa-l interpretam impreuna. Interpretare vise.

Dictionar de vise • Visul tau incepe cu litera:
A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W X Y Z
interpretare-vise-

caini

Interpretare vis: caini

  MIA
  30-04-2010

buna ziua, Am visat ca ma jucam cu 3 caini, unul era mic, al doilea bej semana cu un labrador si cel de al treilea negru. In vis aparea si baietelul meu mic care are 1 , 8 luni, ne jucam impreuna cu acei caini, radeam si eram foarte veseli , iar unul dintre caini (cel mic) l-a muscat pe baiat de manuta , apoi au sarit cei 3 caini pe mine si m-au muscat. Si m-am trezit.rnVa multumesc.

Interpretare vis (2)

avatar

bD    •    30-04-2010

Vezi sa nu se imbolnaveasca. Ai sa cheltui multi bani cu el.

avatar

mazarella    •    01-05-2010

in general cainii reprezinta prieteni,dar atunci cand musca sunt dusmani...cunostinte s-au prieteni care de fapt nu iti sunt prieteni si se gandesc sa iti faca rau,invidie pe tine si pe copilul tau...cred ca sti si proverbul:\"tine-ti dusmanii aproape dar prietenii si mai aproape\"...fii foarte atenta cu \"prietenii\"!!

Adauga interpreatarea / comentariul tau

Incearca si tu sa interpretezi visul, parerea ta conteaza.
Mai multe pareri duc la o interpretare cat mai corecta a visului.

Interpretare simboluri care te-ar putea interesa:

interpretare-vise-caine-catel.jpg - fidelitatea fata de stapanul lui este aproape intotdeauna luata in calcul la interpretarea acestor vise. Conform experientei mele, orice vis…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Caine, catel
interpretare-vise-mic.jpg - daca un lucru in vis e mai mic decat in realitate sau devine mic pe parcursul visului -…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Mic
interpretare-vise-degetul-mic.jpg Sa iti vezi degetul mic in vis sugereaza putere, intelect, memorie si putere de comunicare.…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Degetul mic
interpretare-vise-brat.jpg Puternic, sanatos - putere de munca, actiune, initiativa, dinamism, energie fizica, rezistenta, solicitari profesionale; Ranit, slab - oboseala, probleme…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Brat

Vise interpretate

Vise neinterpretate

Interpreteaza-ti visul!

Afla acum semnificatia visului tau!

Descrie visul din noaptea trecuta sau oricare vis pe care doresti sa-l interpretezi si haide sa incercam sa-l interpretam impreuna. Astfel fiecare poate sa isi dea cu parerea si cu siguranta vom gasi o interpretare cat mai apropiata de adevar.

 Adauga visul tau!

Reclama

Parteneri