Dictionar de vise. Interpretari vise. Pe acest site gasesti un dictionar complet cu interpretarea visurilor tale. Cauta visul tau si afla-i semnificatia, talmacirea sau insemnatatea!
Dictionarul tau de vise online. Afla acum intelesul visului tau! Adauga visul si vom incerca sa-l interpretam impreuna. Interpretare vise.

Dictionar de vise • Visul tau incepe cu litera:
A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W X Y Z
interpretare-vise-

casa

Interpretare vis: casa

  LIVIA
  16-12-2008

visez foarte des aproape saptamanal, o casa. aceeasi casa.
mi se dezvaluie tot mai mult cu fiecare vis, astfel incat am ajuns sa retin fiecare vis in locul respectiv.
intr-o seara eram in casa si spre deosebire de alte dati, acum era calda si plina de oameni. eu imi schimbam hainele, si nu gaseam nimic in sifonier care sa imi placa. erau numai rochii de epoca, majoritatea albe sau crem.
am inchis usa de la sifonier si am vrut sa ma uit in oglinda dar nu ma vedeam. vedeam in schimb o alta fata, blonda(eu sunt bruneta), cu ochii albastrii (ai mei sunt verzi), si foarte foarte slaba!
imi treceam mana prin par si imi dadeam seama ca in oglinda ma reflect eu, dar nu asa cum ma cunosc.
cunosteam casa asa ca am alergat pe multele holuri pe care le are si dintr-o data m-am trezit in fata unui lac. m-am trezit apoi.
aseara, am visat din nou acea casa. veche, trista, goala si cu mobila veche, plina de praf, cu camere dezordonate si pline de fotografii vechi in care nu recunosteam pe nimeni. de fiecare data cand visez aceasta casa, ma plimb intr-una fara sa ma opresc, incercad sa descopar macar ceva cunoscut. nimic nu mi-e cunoscut dar de fiecare data in mintea mea este casa in care urmeaza sa ma mut.
niciodata nu imi place. imi da o stare de neliniste si sunt speriata.
daca ma puteti ajuta sa inteleg acest vis...sau cum sa nu mai visez aceasta casa...
multumesc

Interpretare vis (0)

Adauga interpreatarea / comentariul tau

Incearca si tu sa interpretezi visul, parerea ta conteaza.
Mai multe pareri duc la o interpretare cat mai corecta a visului.

Interpretare simboluri care te-ar putea interesa:

interpretare-vise-casa-in-copac.jpg Sa vezi sau sa visezi ca stai intr-o casa in copac sugereaza ca incerci sa scapi de problemele de zi de…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Casa in copac
interpretare-vise-randunica.jpg - vesti bune, de innoire si renastere, curand ceva nou se va intampla, sperante noi, esti in fata unui nou inceput,…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Randunica
interpretare-vise-porumbel.jpg - daca sunt mai multi, e bine, ai prieteni adevarati; - prieteni, amici adevarati vei avea; - potrivit explicatiilor moderne, vesti importante de…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Porumbel
interpretare-vise-mulimi.jpg - semn de fericire; - multa vreme de aici inainte nu vei mai fi suparat, nu vei mai fi deranjat, nu vei…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Mulțimi

Vise interpretate

Vise neinterpretate

Interpreteaza-ti visul!

Afla acum semnificatia visului tau!

Descrie visul din noaptea trecuta sau oricare vis pe care doresti sa-l interpretezi si haide sa incercam sa-l interpretam impreuna. Astfel fiecare poate sa isi dea cu parerea si cu siguranta vom gasi o interpretare cat mai apropiata de adevar.

 Adauga visul tau!

Reclama

Parteneri