Dictionar de vise. Interpretari vise. Pe acest site gasesti un dictionar complet cu interpretarea visurilor tale. Cauta visul tau si afla-i semnificatia, talmacirea sau insemnatatea!
Dictionarul tau de vise online. Afla acum intelesul visului tau! Adauga visul si vom incerca sa-l interpretam impreuna. Interpretare vise.

Dictionar de vise • Visul tau incepe cu litera:
A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W X Y Z
interpretare-vise-

cladire inalta

Interpretare vis: cladire inalta

  Iulia
  17-09-2009

Am visat ca urcam intr`o cladire foarteeee inalta, care era in paragina, gunoaie peste tot, nelocuita. Cand am ajuns in varful ei si stateam pe un fel de terasa am vazut apusul, un amestec de galben cu portocaliu si cu alb. Apoi am coborat si am nimerit in curtea unui necunoscut, dupa care m-am trezit in fata blocului la mine si imi gasisem pisoiul care e mort de 4 ani. L-am luat in brate m-am trezit. In aceeasi dimineata prietenul meu m-a anuntat ca a murit tatal lui. Sa aibe visul vreo legatura cu ce s-a intamplat?

Interpretare vis (4)

avatar

ely    •    17-09-2009

Faptul ca in vis ai ajuns in varful cladirii semnifica ca o sa reusesi sa iesi dintr-un mediu care nu te multumeste la ora actuala (gunoaiele);apusul si in special culorile au o semnificatie pozitiva,poate o sa primesti vesti bune.Galbenul poate sa mai semnifice bani...pisoiul in general semnifica dusman cu care trebuie sa ai grija pentru ca stie sa disimuleze foarte bine si este o persoana pe care o cunosti de ceva timp...dar pisioul mort de 4 ani mai poate semnifica si vestea pe care ai primit-o a doua zi.

avatar

elena    •    02-11-2009

am visat ca ma aflam in fostul oras in care am locuit .eram acolo cu mama si cu o alta cunostinta din oras.parca era o adunare cu mai multi oameni in hora printre care si mama si fameia respectiva dar eu m-am desprins si am insistat ca vreau sa ma intorc in orasul in care ma aflu acum cu niste bani pe care mama mea avea sa mi-i dea dar la un momendat a zis ca nu poate sa-mi returneze banii respectivi insa am insistat.apoi parca vizitam paltul cultural din orasul respectiv iar pe dinafara am vazut geamurile care aveau cupola si rma din lemn cu aur iar in interior scarile erau din marmura si lemn masiv!stiu ca am renitinut fiindca m-am mirat de cat de bine lucrau oamenii prin 1800-1900 si:)).apoi am urcat scarile unde am ajuns intr-o imensa biblioteca cu foarte multe carti in coperta multe bibelori pe rafturi si multe tablori vechi.din biblioteca se ajungea intr-o camera secreta din spatele bibliotecii.camera era luminoasa si acolo maastepta o doamna si doi barbati tineri care erau bucatarii..cam asta a fost visul euvreau sa stiu in contextul asta cea insemnat cladirea aceea foarte mare de ce am m-a imresoinat asa mult biblioteca si detaliile casei?ce legatura ar avea cu realitatea.mereu ma visez in alte orase ..

avatar

Puncta Nca    •    19-08-2012

Am visat ca eram intr-o curte mare plina de diverse cladiri, unele erau inalte, altele erau istorice, gen ruine, dar nu stiu sigur daca erau ruine, pur si simplu erau vechi si aveeau istorie. Si era foarte mare curtea asta si pustie si ma simteam foarte bine, eram incantata de ceea ce vedeam si cred ca nu eram singura, mai eram cu o fata, posibil verisoara mea si la un moment dat, fiind inconjurate de niste cladiri inalte si negre cu o arhitectura ciudata, nu pot sa imi amintesc exact, am pus-o sa se uite in sus catre varfurile cladirilor care se ridicau pe fundalul cerului albastru si senin si eram absolut incantate si eu eram atat de mirata si fericita de imaginea aia a varfurilor negre pe cerul senin..si erau dispuse in cerc, eram in centrul curtii cum ar veni. Si am impresia ca erau cladiri bisericesti, cel putin istorice, curtea era bisericeasca. Apoi se schimba cadrul, in aceeasi curte apar oameni, e un fel de cantina, trebuie sa stau la coada ca sa mananc un castron mare de ciorba de pui a la grec | si astept la coada..si cam atat, dup-aia intervin alte vise, alte cadre vagi.

avatar

Marian    •    11-10-2016

Am visat ca eram cu iubita si mama ei pe marginea unui lac si mama ei imi arata poze de demult la acel lac, poze de cand era iubita micuta. Cand sa plecam de acolo am visat ca in drumul nostru spre casa am vazut niste cladiri inalte de caramida. Eu m am suit in varful unei cladiriri si imi faceam poze de unul singur..prietena se baga la poze dar eu imi faceam doar mie. La o strada departare de casa am fost vazut doua femei tinere si una mai in varsta ce cantau melodii crestine. Erau asa concentrate in ceea ce faceau. Deodata vad un asteroid ce cade si parca se facea ca era si mama mea langa mine si eu ma bucuram crezand ca e o stea cazatoare dar auzind bufniturile ne am speriat toti si am zis sa o luam la fuga pe un camp,, un loc mai sigur. Inainte de a fugi deja am vazut in locul casei unui vecin doar jar aprins. In fuga noastra am vazut ca era si un frate de al meu ce fugea cu noi. Cuprins de frica stiam ca e iubita cu mine si imi era frica sa ma opresc sa vad unde e, dar totusi am facut o. Ea era in spatele meu cazuta la pamant. Nu misca, nu respira. am luat o asa cazuta cum era si cand am ajuns la destinatie trageam de ea sa se trezeasca. Plangand in hohote ii spuneam sa se trezeasca sa i aratam mamei ce poze frumoase am facut.

Adauga interpreatarea / comentariul tau

Incearca si tu sa interpretezi visul, parerea ta conteaza.
Mai multe pareri duc la o interpretare cat mai corecta a visului.

Interpretare simboluri care te-ar putea interesa:

interpretare-vise-ciocarlie.jpg - in curand vei fi mai bogat decat esti acum; Se pare ca te vei inalta spre bogatie, tot asa cum…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Ciocarlie
interpretare-vise-alpinist-alpinism.jpg Un vis in care faci alpinism semnifica faptul ca incerci sa treci sau deja ai trecut peste o mare provocare.Totodata, ti…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Alpinist, alpinism
interpretare-vise-prietenie-prieten.jpg - vei avea parte de intristare, de suparare; - probabil ca esti deja tulbure din punct de vedere sufletesc, iar visul vine…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Prietenie, prieten
interpretare-vise-culori.jpg Aprinse - daca vei visa steaguri, decoratiuni sau haine in culori aprinse, e semn ca vei avea succes si prosperitate in…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Culori

Vise interpretate

Vise neinterpretate

Interpreteaza-ti visul!

Afla acum semnificatia visului tau!

Descrie visul din noaptea trecuta sau oricare vis pe care doresti sa-l interpretezi si haide sa incercam sa-l interpretam impreuna. Astfel fiecare poate sa isi dea cu parerea si cu siguranta vom gasi o interpretare cat mai apropiata de adevar.

 Adauga visul tau!

Reclama

Parteneri