Dictionar de vise. Interpretari vise. Pe acest site gasesti un dictionar complet cu interpretarea visurilor tale. Cauta visul tau si afla-i semnificatia, talmacirea sau insemnatatea!
Dictionarul tau de vise online. Afla acum intelesul visului tau! Adauga visul si vom incerca sa-l interpretam impreuna. Interpretare vise.

Dictionar de vise • Visul tau incepe cu litera:
A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W X Y Z
interpretare-vise-

crocodili

Interpretare vis: crocodili

  filip robert
  15-01-2010

am visat ca ma muscat un crocodil

Interpretare vis (2)

avatar

Andreea    •    02-02-2010

am visat azi noapte ca eram pe un camp unde era si un rau plin cu crocodili...eram cu mai multe persoane,printre care si fratele meu.noi stiam ca crocodilii vor iesi din rau si ne vor ataca asa ca noi am fugit cat am vazut cu ochii,insa inainte am lasat niste pesti mari ca sa manance crocodilii si poate sa nu ne mai atace pe noi...si am fugit pana ce am ajuns la o padurice unde ne-am ascuns...nu trece mult timp si ii vedem pe crocodili ca intra in padurice dupa noi...atunci eu cu fratele meu am fugit intr-o cabana de lemn ce nu era foarte departe de padurea asta...pe ceilalti oameni care au ramas in padure i-au mancat crocodilii,iar apoi ei au venit inspre cabana dupa noi...eu cu fratele meu am luat un cutit mare si o drusba pt a-i omori pe crocodili...cum intrau cate unul in cabana cum le taiam capul la toti....apoi a mai aparut o creatura ce parea sa fie un crocodil si am omorat-o si pe asta,iar apoi au aparut niste oameni si ne-au spus ca de fapt este proprietarul cabanei doar ca s-a dechizat in tap pt a scapa de crocodili....apoi visul s-a terminat...ce ar putea insemna?

avatar

Muresan Alina Denisa    •    31-01-2011

Am visat ca unchiul meu mi-a adus doi crocodili unul era cu mult mai mare decat mine iar celalalt era puiut. Pe cel mic il dadusem bunicii. Trebuia sa ii antrenez pentru un concurs. M-am imprietenit cu el si deja incepea sa sara pe mine. Simteam umezeala de pe el si era scarbos. Noaptea tarziu l-am dus afara si l-am pierdut in intuneric, dar dupa cinci minute l-am gasit dormind. L-am lasat sa doarma si intre timp am gasit o pisicuta gri. Era inchisa intr-o cutie. Deodata am zarito pe bunica mea cu celalalt crocodil si am mers la ea. Batea un vant puternic de parca te lua de pe picioare si nu prea vedeai nimic. In departare am zarit doua faruri ale unei masini. Dupa ce s-a apropiat mai mult mi-am dat seama ca era unchiul meu care venise dupa crocodili. Intamplator m-am trezit pe o scena la un spectacol cu cei doi crocodili. In jurul meu s-a aprins o flacara puternica, iar apoi m-am trezit.rnrnrnNu stiu ce ar putea insemna acest vis oribil.

Adauga interpreatarea / comentariul tau

Incearca si tu sa interpretezi visul, parerea ta conteaza.
Mai multe pareri duc la o interpretare cat mai corecta a visului.

Interpretare simboluri care te-ar putea interesa:

interpretare-vise-noroc-sansa.jpg - Daca in vis esti fara noroc(ai ghinion), inseamna ca iti plangi de mila. Dai vina cu repeziuciune pe altcineva pentru…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Noroc, sansa
interpretare-vise-capsuni.jpg - vei avea succese la care nici n-ai visat, la care nici n-ai gandit.…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Capsuni
interpretare-vise-catifea.jpg - un vis bun, in general, dar mai depinde de culoarea si de dimensiunile materialului visat; Neagra - durere, ceva negativ din…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Catifea
interpretare-vise-crocodil.jpg - esti pandit, urmarit; - crocodilul este un animal ascuns, siret, feroce; - aici simbolizeaza un om cu ganduri necurate, care are niste…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Crocodil

Vise interpretate

Vise neinterpretate

Interpreteaza-ti visul!

Afla acum semnificatia visului tau!

Descrie visul din noaptea trecuta sau oricare vis pe care doresti sa-l interpretezi si haide sa incercam sa-l interpretam impreuna. Astfel fiecare poate sa isi dea cu parerea si cu siguranta vom gasi o interpretare cat mai apropiata de adevar.

 Adauga visul tau!

Reclama

Parteneri