Dictionar de vise. Interpretari vise. Pe acest site gasesti un dictionar complet cu interpretarea visurilor tale. Cauta visul tau si afla-i semnificatia, talmacirea sau insemnatatea!
Dictionarul tau de vise online. Afla acum intelesul visului tau! Adauga visul si vom incerca sa-l interpretam impreuna. Interpretare vise.

Dictionar de vise • Visul tau incepe cu litera:
A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W X Y Z
interpretare-vise-

frica de caini si foc

Interpretare vis: frica de caini si foc

  liliana gabriela
  15-07-2011

am visat ca eram in casa bunicii mele si ea mia zis sa ma duc in vei sa adun niste struguri sa fac si eu dulceata cand am ajuns in vie uitanduma la bucataria unde statea bunidca mea parca am vazut ca luase foc acoperisu cand am vazut asa tipam sa cheme pompierii si parca mam urcat pe bucataria bunicii si incepeam sa rup din scandurile care ardeau si le aruncam jos.i SosIse parca un elicopter in loc de masina de pompieri si stinse focul. In acest vis am mai visat ca bunica ma trimis cu vaca la pascut si cand am coborat pe drum la vale parca prietena mea din copilarie ma intrebat ; unde ma duc cu vaca si iam zis la pascut ea a zis ca merge si ea si cand a dat drumu la vaca avea si un vitel langa ea vaca avea culoarea neagra cu rosu si vitelu era rosu parca cand au iesit pe poarta a venit un caine cu niste dinti mari si ma muscat de mana intre degetul mare si cel aratator eu plangeam si am zis sa cheme salvarea cand a sunat la salvare a zis ca nu este sa mai astept intrun tarziu a venit si am plecat la spital cand am ajuns acolo ma intrebat dc de cand ma muscat cainele am zis ca de 3 ore si dc mia zis IMI PARE RAU DAR AI VENIT PREA TARZIU ACUM TREBUIE SATI TAI MAINILE.Si mam-m trezit speriata va rog datimi un raspuns pentu acest vis va multumesc .

Interpretare vis (3)

avatar

corbec    •    17-07-2011

Faptul ca bunica din vis te-a trimis in vie dupa struguri, simbolizeaza ca ti-a facut o propunere, ti-a dat un bilet de plecare in lume, sa cunosti si sa-ti traiesti patima vietii. Ca in urma ta casa a luat foc, inseamna ca lucrurile erau in desfasurare normala, adica trecutul si tot ce ai lasat in urma trebuia sa dispara, dar ai avut temeri de viitor si te-ai intors sa stingi focul, sa opresti factorii care stergeau resentimentele si legaturile tale vechi. In partea a doua a visului bunica, simbolul intelepciunii feminine in acest vis, iti face din nou o propunere de a pleca in lume sa-ti traiesti propria viata : te-a trimis cu vaca la pascut. Pajistea din jurul casei nu mai este darnica in iarba, simbolic, si te-a trimis pe alte pajisti, dincolo de sat. Dar ai intarziat cu plecarea, chiar daca un prieten, cainele care te-a muscat, a incercat sa te scoata din casa, intinzandu-ti o mana de ajutor.

avatar

Rusu Valeria    •    02-08-2011

Ajutati-ma va rog. nu-mi pot gasi locul.rnsotul e plecat peste hotare de doua saptamini si de atunci visez niste vise foarte ciudate.rniar azi dimineatsa m-am trezit cu lacrimi in ochi.rn\"Parca sotul a iesit din casa fara sa i-mi spuna rniar eu am inceput a fugi dupa el desculta prin apa.rnparca fugeam atit de mult iar intr-un sfirsit l-am ajuns.rndupa care au urmat multe detalii mai putsin importante ......rniar spre sfirsit parca a aparut un cine linga mine mare slab si cafeniu ...rnnu facea absolut nimic ....rnse tinea din urma mea ...rnsotul iar disparuse iar eu il strigam din toate puterile pe el si pe mama ...rnsi nimeni nu venea ....rnincepusem a plinge ...rni-mi era foarte frica ....rnsi de ciine si de faptul ca nu venea nimeni sa ma ajute ... \"

avatar

Rusu Valeria    •    02-08-2011

Ajutati-ma va rog. nu-mi pot gasi locul. sotul e plecat peste hotare de doua saptamini si de atunci visez niste vise foarte ciudate. iar azi dimineatsa m-am trezit cu lacrimi in ochi.\"Parca sotul a iesit din casa fara sa i-mi spuna iar eu am inceput a fugi dupa el desculta prin apa.rnparca fugeam atit de mult iar intr-un sfirsit l-am ajuns. dupa care au urmat multe detalii mai putsin importante ...... iar spre sfirsit parca a aparut un cine linga mine mare slab si cafeniu ... nu facea absolut nimic .... se tinea din urma mea ... sotul iar disparuse iar eu il strigam din toate puterile pe el si pe mama ... si nimeni nu venea .... incepusem a plinge ... i-mi era foarte frica .... si de ciine si de faptul ca nu venea nimeni sa ma ajute ... \"

Adauga interpreatarea / comentariul tau

Incearca si tu sa interpretezi visul, parerea ta conteaza.
Mai multe pareri duc la o interpretare cat mai corecta a visului.

Interpretare simboluri care te-ar putea interesa:

interpretare-vise-scara.jpg - daca vezi in vis, e semn de noroc; - incerci sa urci si, probabil ca vei avea succes; in orice caz,…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Scara
interpretare-vise-culori.jpg Aprinse - daca vei visa steaguri, decoratiuni sau haine in culori aprinse, e semn ca vei avea succes si prosperitate in…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Culori
interpretare-vise-parau.jpg Adanc - inseamna durere, intristare; - poate un pericol, poate un esec material, dar mai sigur o nereusita sentimentala; Te scalzi…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Parau
interpretare-vise-cioban.jpg - atunci cand langa pastor nu se afla nici o oaie, visul nu este bun; Cu turma - ai prieteni buni care…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Cioban

Vise interpretate

Vise neinterpretate

Interpreteaza-ti visul!

Afla acum semnificatia visului tau!

Descrie visul din noaptea trecuta sau oricare vis pe care doresti sa-l interpretezi si haide sa incercam sa-l interpretam impreuna. Astfel fiecare poate sa isi dea cu parerea si cu siguranta vom gasi o interpretare cat mai apropiata de adevar.

 Adauga visul tau!

Reclama

Parteneri