Dictionar de vise. Interpretari vise. Pe acest site gasesti un dictionar complet cu interpretarea visurilor tale. Cauta visul tau si afla-i semnificatia, talmacirea sau insemnatatea!
Dictionarul tau de vise online. Afla acum intelesul visului tau! Adauga visul si vom incerca sa-l interpretam impreuna. Interpretare vise.

Dictionar de vise • Visul tau incepe cu litera:
A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W X Y Z
interpretare-vise-

Horror

Interpretare vis: Horror

  GEA
  21-12-2010

Am visat ca eram undeva intr-o zona foarte ciudata ca o gaura mare de gunoi ....cu masini parasite ,stricate murdare pline de noroi,un vapor mare la fel blocat in ceva sus ,nici nu stiu cum sa spun ,era undeva ridicat agatat in ceva ca un zid...de el era o alta masina atarnata:)) si era un tip care nu stiu sigur daca il cunosteam dar in vis o luase razna manca din oAmeni ,vroia sa ma muste si pe mine,musca bucati mari de carne de om,uneori le scuipa....nu imi aduc aminte sigur daca vedeam sangele.Acesta innainte de a musca din oameni vroia sa se culce cu mine....si cand s-a dezbracat era plin de" branza "si mirosea ingrozitor:)) imi era frica de el....acesta avea si o fetita care ma chinuiam sa o culc si sa nu vada cum era tatal el.(aceasta imagine era intr-o alta incapere ,dar tot acolo in aceea gaura)
Imi cer scuze daca nu am fost destul de explicita ,sper sa intelegeti cat de cat ce am visat...orcum visul e ceva foarte ciudat m-am trezit cu o stare dubioasa....totul a fost foarte real !!!!
Cand visez de foarte multe ori mi se intampla sa am impresia ca sunt intr-o alta viata!Ziua cand ma trezesc sa mai mi se intample si ce visez ...iar acest vis e foarte ciudat ,ma sperie , nu as vrea sa mi se intample ceva din acesta ...!!
Va multumesc

Interpretare vis (0)

Adauga interpreatarea / comentariul tau

Incearca si tu sa interpretezi visul, parerea ta conteaza.
Mai multe pareri duc la o interpretare cat mai corecta a visului.

Interpretare simboluri care te-ar putea interesa:

interpretare-vise-canta.jpg - intristare mare, poate boala, poate chiar moarte; In societatile vechi, unde viata era foarte grea, iar momentele de bucurie foarte rare,…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Canta
interpretare-vise-jucarie.jpg - vis nu prea bun, stai prost cu sentimentele; ai nevoie de o baza, de ceva stabilitate, prea pare totul foarte…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Jucărie
interpretare-vise-brat.jpg Puternic, sanatos - putere de munca, actiune, initiativa, dinamism, energie fizica, rezistenta, solicitari profesionale; Ranit, slab - oboseala, probleme…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Brat
interpretare-vise-gasca.jpg - superficialitate, discutii cu tenta negativa, barfe, calomnii, pierdere de timp; - conform explicatiilor stravechi, vei avea parte de onoare si laude; -…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Gasca

Vise interpretate

Vise neinterpretate

Interpreteaza-ti visul!

Afla acum semnificatia visului tau!

Descrie visul din noaptea trecuta sau oricare vis pe care doresti sa-l interpretezi si haide sa incercam sa-l interpretam impreuna. Astfel fiecare poate sa isi dea cu parerea si cu siguranta vom gasi o interpretare cat mai apropiata de adevar.

 Adauga visul tau!

Reclama

Parteneri