Dictionar de vise. Interpretari vise. Pe acest site gasesti un dictionar complet cu interpretarea visurilor tale. Cauta visul tau si afla-i semnificatia, talmacirea sau insemnatatea!
Dictionarul tau de vise online. Afla acum intelesul visului tau! Adauga visul si vom incerca sa-l interpretam impreuna. Interpretare vise.

Dictionar de vise • Visul tau incepe cu litera:
A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W X Y Z
interpretare-vise-

in tren

Interpretare vis: in tren

  andreea baltaretu
  15-07-2010

Visul acesta l-am avut cam acum 2 saptamani. sunt intr-un tren care merge.nu retin unde.Dintr-o data vad un cersetor,care imi dau seama k este fratele meu.ma vede si el si ma recunoaste,iar apoi vine la mine.Mergem sa fumam o tigare si ne asezam jos langa wc .Ce m-a nelinistit si mai tare in vis era faptul k avea un picior incaltat cu un adidas iar celalalt picior era descult ,si umflat ,si vanat ,si murdar.i-am dat 70 ron sa-ai i-a adidasi,iar eu am mai ramas cu 60.L-am facut sa-mi promita k o sa vina sa doarma la mine,iar apoi a disparut.il cautam prin tren din vagon in vagon,si nimic.Nu l-am gasit.In acelasi tp se pare k il cautam si pe prietenul meu ,dar nici el nu era nicaieri. Acum 2 seri am avut un alt vis.Eram tot intr-un tren,veneam de la munk si mergeam spre casa parintilor mei.deodata il vad pe fratele meu care vine la mine.Am o sticla de suc mare,care e plina,si una mica,care e goala.Ii dau fratelui meu sticlele sa isi puna si el in cea goala suc.El se duce la wc din tren sa faca asta.Nu mai apare si merg dupa el,dar el nu mai era acolo,si gasesc decat sticla cea mare goala.Merg la locul meu si apare si fratele meu.Scot banii care ii aveam si-i impart in doua,iar lui ii dau o parte.Si totul se termina. Va multumesc foarte mult si va rog sa ma ajutati cumva.Fratele meu are 20 de ani ,iar eu 25.Pana acum el a cam fost un copil problema si cam toata familia isi face griji din cauza lui.

Interpretare vis (2)

avatar

Denisa    •    15-07-2010

Daca este un semn ca nu ar trebui sa lasi pe nimeni sa profite de tine? Poate te indrepti pe un drum necunoscut si ar trebui sa iti gasesti calea pe care sa mergi. Iar faptul ca calatoresti spre casa parintilor tai.. daca relatia dintre voi nu este una prea stralucita, inseamna ca e nevoie de tine si d eo schimbare pentru a o imbunatatii. Daca este un stralucita poate e un semn ca parintii tai au nevoie de tine. Iar tu esti cea care trebuie sa il schimbi pe fratele tau. rnParerea mea. Nu trebuie sa o iei in considerare. Totusi sper ca ti`am fost de ajutor.

avatar

bD    •    15-07-2010

Fratele tau iti va face multe probleme, e insemnat sa aiba o soarta care-l va duce in locuri in care nu-si are perechea, adica mai mult ca sigur puscarie. Vei cheltui multi bani pentru el si vei face multe drumuri, lungi si fara de folos caci in toate ii e sortit sa se aleaga rahatul de viata lui. Viata ii va fi seaca si goala precum sticla pe care i-ai dat-o, fara esenta, fara sa aiba cu ce bucurii sa o umple. Toate eforturile tale de a-l ridica vor fi zadarnice caci in afara de a-ti cere bani si ajutor fratele tau nu va face nimic altceva pentru a reusi in viata.

Adauga interpreatarea / comentariul tau

Incearca si tu sa interpretezi visul, parerea ta conteaza.
Mai multe pareri duc la o interpretare cat mai corecta a visului.

Interpretare simboluri care te-ar putea interesa:

interpretare-vise-tren.jpg - tine de energia omului, de ambitia sa de a reusi, sansa care i se ofera pentru a demonstra ce poate;…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Tren
interpretare-vise-canta.jpg - intristare mare, poate boala, poate chiar moarte; In societatile vechi, unde viata era foarte grea, iar momentele de bucurie foarte rare,…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Canta
interpretare-vise-expres.jpg - de visezi ca mergi cu un tren rapid, ai grija sa nu-ti superi superiorii la serviciu; - daca vezi un tren…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Expres
interpretare-vise-sticla.jpg - semn rau, de inselare si amagire; - vei fi inselat sau te vei insela de unul singur. Plina - prosperitate in realitatea…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Sticla

Vise interpretate

Vise neinterpretate

Interpreteaza-ti visul!

Afla acum semnificatia visului tau!

Descrie visul din noaptea trecuta sau oricare vis pe care doresti sa-l interpretezi si haide sa incercam sa-l interpretam impreuna. Astfel fiecare poate sa isi dea cu parerea si cu siguranta vom gasi o interpretare cat mai apropiata de adevar.

 Adauga visul tau!

Reclama

Parteneri