Dictionar de vise. Interpretari vise. Pe acest site gasesti un dictionar complet cu interpretarea visurilor tale. Cauta visul tau si afla-i semnificatia, talmacirea sau insemnatatea!
Dictionarul tau de vise online. Afla acum intelesul visului tau! Adauga visul si vom incerca sa-l interpretam impreuna. Interpretare vise.

Dictionar de vise • Visul tau incepe cu litera:
A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W X Y Z
interpretare-vise-

iubit plangand

Interpretare vis: iubit plangand

  adelyna
  14-03-2012

Am visat actualul iubit plângând spunandumi k ma iubeşte Si k nu poate trăi fără mn k ai pare rău k nu imi poate oferi f mult din punct de vedere material Si k vrea sa ne mutăm împreună toate astea spunandumile plsngand.ce semnifica??

Interpretare vis (2)

avatar

roxana    •    15-07-2013

aseara am visat ca prietenul era in fata mea si plangea. noi ne.am certat de vinerea trecuta am aflat ca si.a gasit pe alta dar nu vrea sa.mi recunoasca. de atunci plang incontinu! nu vrea sa.mi raspunda la apeluri si nici la sms.uri. gaseste motive..cand ii ceream explicatii... ii trimit sms.uri foarte des si il sun dar el nu ma baga deloc in seama... ce sa fac? nu vreau sa.l las. avem 8luni de cand suntem impreuna si acu sa schimbat dintr.o data. nu stiu ce sa mai fac...il iubesc foarte mlt si nu vreau sa renunt la el. l.as ierta chiar daca m.a inselat...ajutati.ma cu o parere!

avatar

Ina    •    14-06-2014

Eu am visat ca ma sunat plangand si spunea la telefon ca are nevoie de mine sa fiu langa el ... Si de cand am visat asta nu ma suna deloc nu raspunde nici la mesaje :( :(:( oare are o semnificatie visul asta ?

Adauga interpreatarea / comentariul tau

Incearca si tu sa interpretezi visul, parerea ta conteaza.
Mai multe pareri duc la o interpretare cat mai corecta a visului.

Interpretare simboluri care te-ar putea interesa:

interpretare-vise-sex.jpg Daca ati visat ca faceti sex cu persoana iubita: va asteapta neplaceri si certuri. Daca ati visat ca ati facut dragoste co…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Sex
interpretare-vise-canar.jpg - dorit si iubit in familie, canarul va deveni, cu timpul, asemenea cainelui sau pisicii, un membru al familiei; poate ca…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Canar
interpretare-vise-alpinist-alpinism.jpg Un vis in care faci alpinism semnifica faptul ca incerci sa treci sau deja ai trecut peste o mare provocare.Totodata, ti…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Alpinist, alpinism
interpretare-vise-papusi.jpg - e bine, inseamna ca esti iubit, cineva te iubeste.…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Papusi

Vise interpretate

Vise neinterpretate

Interpreteaza-ti visul!

Afla acum semnificatia visului tau!

Descrie visul din noaptea trecuta sau oricare vis pe care doresti sa-l interpretezi si haide sa incercam sa-l interpretam impreuna. Astfel fiecare poate sa isi dea cu parerea si cu siguranta vom gasi o interpretare cat mai apropiata de adevar.

 Adauga visul tau!

Reclama

Parteneri