Dictionar de vise. Interpretari vise. Pe acest site gasesti un dictionar complet cu interpretarea visurilor tale. Cauta visul tau si afla-i semnificatia, talmacirea sau insemnatatea!
Dictionarul tau de vise online. Afla acum intelesul visului tau! Adauga visul si vom incerca sa-l interpretam impreuna. Interpretare vise.

Dictionar de vise • Visul tau incepe cu litera:
A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W X Y Z
interpretare-vise-

lup

Interpretare vis: lup

  Maria
  25-01-2014

Eram intr-o casa foarte mare alba cum multe fereste si usi; fiind in bucatarie cu fosta mea prietena cea mai buna ( o relatie de 14 ani, implicit fiind si cumatra mea, botezandu-i fetita)....a trecut jumatate de an de cand nu ne mai vorbim.
La un moment dat au aparut o haita de lupi care vroiau sa intre in casa ca sa ne atace , eram amandoua foarte speriate incercand sa inchidem toate ferestrele si usile cu lemne, sa punem oprelisti ca sa nu reuseasca lupii sa intre.
Intre timp cum stateam noi doua in bucatarie, cred ca era si fetita(finuta mea), Simona, mama fetitei imi spunea ca vrea sa manance ea ,ciulamaua de pui si sa mananc eu mamaliga cu branza,daca nu ma supar.
La un moment dat m-am trezit foarte brusc deoarece tot in bucataria respectiva era un barbat care vroia sa ne faca rau si ii bagasem furculita in gat.....si m-am trezit instantaneu.

Interpretare vis (0)

Adauga interpreatarea / comentariul tau

Incearca si tu sa interpretezi visul, parerea ta conteaza.
Mai multe pareri duc la o interpretare cat mai corecta a visului.

Interpretare simboluri care te-ar putea interesa:

interpretare-vise-fetita.jpg - este mai mult ca sigur ca fetita care apare in visul unei femei o reprezinta pe ea insasi. Mai precis,…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Fetita
interpretare-vise-usa.jpg - indica planul relational, usile fiind simbolul persoanelor cu care intri in contact, deci atatea usi sunt deschise sau inchise,…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Usa
interpretare-vise-randunica.jpg - vesti bune, de innoire si renastere, curand ceva nou se va intampla, sperante noi, esti in fata unui nou inceput,…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Randunica
interpretare-vise-calatorie.jpg - e posibil un castig material; - in vechime, oamenii plecau in calatorie nu de placere, ci pentru un castig, desi riscul…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Calatorie

Vise interpretate

Vise neinterpretate

Interpreteaza-ti visul!

Afla acum semnificatia visului tau!

Descrie visul din noaptea trecuta sau oricare vis pe care doresti sa-l interpretezi si haide sa incercam sa-l interpretam impreuna. Astfel fiecare poate sa isi dea cu parerea si cu siguranta vom gasi o interpretare cat mai apropiata de adevar.

 Adauga visul tau!

Reclama

Parteneri