Dictionar de vise. Interpretari vise. Pe acest site gasesti un dictionar complet cu interpretarea visurilor tale. Cauta visul tau si afla-i semnificatia, talmacirea sau insemnatatea!
Dictionarul tau de vise online. Afla acum intelesul visului tau! Adauga visul si vom incerca sa-l interpretam impreuna. Interpretare vise.

Dictionar de vise • Visul tau incepe cu litera:
A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W X Y Z
interpretare-vise-

mam visat insarcinata in 4 luni

Interpretare vis: mam visat insarcinata in 4 luni

  kitty pisicutza
  26-02-2009

mam visat ca sunt insarcinata in 4 luni si mam speriat,pt ca nu sunt pregatita,nu acum,nu e momentul propriu zis

Interpretare vis (15)

avatar

papua    •    26-02-2009

Te vei marita in 4 luni cu seful tau chiar daca este mult mai batran decat tine.Dupa asta vei face un copil cu socrul mare(tatal sotului) si vei gasi fericirea atunci cand copilul va merge la scoala si o sa studiati amandoua la gramatica limbii romane.

avatar

Veronica    •    29-08-2009

Rautacioasa interpretarea lui Papua.:))

Ma regasesc in aceeasi situatie.
Am visat ca sunt insarcinata, tot in 4 luni( o fi cifra 4 importanta cand vine vorba de un proces de 9 luni?) si ca printr-o derulare nefireasca a timpului, ajung sa ii fac baie copilului "meu" in timp ce in fata mea se aflau sine de cale ferata .Urmarind imaginea, o femeie si fetita ei se jucau acolo imbratisand floarea-soarelui care dispare imediat ce imi dau seama ca am parasit etapa copilariei. Sigur, visul este mai complicat, insa asta am retinut in mod special. Am doar 18 ani asa ca nici prin gand nu imi trece sa concep un copil. Totusi, simbolistica viselor este o realitate distorsionata.... imi poate trimite cineva o interpretare?

Multumesc.

avatar

ramona parlea    •    03-09-2009

visato pe varmea ca era insarcinata tot in 4 luni la 16 ani si anvea nimika era fericita

avatar

NIC    •    24-09-2009

FAC DRAGOSTE CU O FEMEIE INSARCINATA
PLOUA CU FOC DINTR-UN FEL DE NAVETA SPATIALA
ANGAJEZ O FEMEIE DE SERVICIU
MA URMARESTE UN CAL NEGRU

avatar

nicol    •    24-09-2009

visez un barbat care nu ma cunaste , eu nu il stiu decat din poze /e mai in varsta ,visez k ma saruta foarte profund sau de multe ori visez k e langa mine privin oceanul .....ciudat

avatar

PETCU CARMEN    •    05-11-2009

MAI INTAI M-AM VISAT CA AM FACUT AVORT SI DUPA CA AM RAMAS GRAVIDA IN ACELASI VIS.CE INTERPRETARE SA DAU?

avatar

Crina    •    23-12-2009

Pur si simplu am visat ca mi-am facut un test de sarcina si a iesit pozitiv:| ah...si am mai visat ca eram langa un rau,semana cu Siretul si eram foarte murdar...noroi peste tot si mai erau si niste oameni foarte ciudati si urati pe acolo,ca niste zombie:))

avatar

venus    •    23-12-2009

cred ca faptul ca te visezi insarcinata anunta un eveniment important in viata,sau esti poate mai sensibila,mai deschisa sau mai intelegatoare.avortul poate sa insemne ca vrei sa te desprinzi de unele obiceiuri din viata care nu-ti fac cinste sau esti hotarata sa incepi o viata noua.
crina,faptul ca ai visat apa murdara si ca ai ramas insarcinata trebuie sa-ti dea de gandit si sa intelegi ca s-a strans poate prea multa energie negativa in jurul tau de care trebuie sa scapi pentru a-ti gasi linistea pe care o cauti.
nic,cred ca visul tau se refera la faptul ca faci sau ai facut unele greseli pe care trebuie sa le platesti in prezent,sau consecintele unor fapte pe care le-ai savarsit in cunostinta d cauza.

avatar

andeea    •    29-01-2010

cumnata mea nea visat pe amandoua ca eram insarcinate iar la scurt timp am ramas amandoua insarcinate

avatar

alina8601    •    15-03-2010

am visat k eram insarcinata in 3 luni jumate si nu prea eram entuziasmata in schimb prietenul meu era f incantat.problema e k in ascest vis el nu era tatal copilului si cineva pe care nici nu-l cunosc.ce inseamna asta?

avatar

sanda    •    26-06-2010

m-am visat insarcinsta in 2 luni. Imi tineam burtica cu ambele maini si simteam nevoia sa fiu foarte atenta si protectoare cu ea. Prietenul meu era foarte agitat in sensul bun.

avatar

raluca    •    01-07-2010

Buna ....eu m-am visat insarcinata in 9 luni .... Aproape nasteam.. M-am speriat k nu sunt foarte pregatita ...

avatar

raluca    •    01-07-2010

Buna ....eu m-am visat insarcinata in 9 luni .... Aproape nasteam.. M-am speriat k nu sunt foarte pregatita ...

avatar

radha    •    05-10-2010

raluca si eu am visat acelasi lucru :| ce poate sa insemne?:(

avatar

Andrada    •    20-07-2011

Azi-noapte am visat ca eram insarcinata, cred ca aveam 9 luni deoarece stiu ca trebuia sa nasc. Ma uitam la burtica mea si era foarte patrata si ma gandeam ca poate e fetita. Sunt foarte curioasa ce inseamna. :D

Adauga interpreatarea / comentariul tau

Incearca si tu sa interpretezi visul, parerea ta conteaza.
Mai multe pareri duc la o interpretare cat mai corecta a visului.

Interpretare simboluri care te-ar putea interesa:

interpretare-vise-zilele-saptamanii.jpg LUNI - sub semnul Lunii si al cifrelor 2 si 8: dualitate, armonie, buna stare. Visele noptii de luni sunt relaxante,…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Zilele saptamanii
interpretare-vise-noroc-sansa.jpg - Daca in vis esti fara noroc(ai ghinion), inseamna ca iti plangi de mila. Dai vina cu repeziuciune pe altcineva pentru…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Noroc, sansa
interpretare-vise-ziua.jpg - (actiunea are loc ziua) elemente vizibile, adevar, incredere, directie clara, capacitatea de a lua decizii, obiectivitate, perspective; (zilele saptamanii) vezi…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Ziua
interpretare-vise-scaun.jpg - daca il vezi in vis, e semn de autoritate si putere; cu cat scaunul e mai frumos, mai impozant, cu…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Scaun

Vise interpretate

Vise neinterpretate

Interpreteaza-ti visul!

Afla acum semnificatia visului tau!

Descrie visul din noaptea trecuta sau oricare vis pe care doresti sa-l interpretezi si haide sa incercam sa-l interpretam impreuna. Astfel fiecare poate sa isi dea cu parerea si cu siguranta vom gasi o interpretare cat mai apropiata de adevar.

 Adauga visul tau!

Reclama

Parteneri