Dictionar de vise. Interpretari vise. Pe acest site gasesti un dictionar complet cu interpretarea visurilor tale. Cauta visul tau si afla-i semnificatia, talmacirea sau insemnatatea!
Dictionarul tau de vise online. Afla acum intelesul visului tau! Adauga visul si vom incerca sa-l interpretam impreuna. Interpretare vise.

Dictionar de vise • Visul tau incepe cu litera:
A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W X Y Z
interpretare-vise-

moartea cuiva

Interpretare vis: moartea cuiva

  florea daniela
  21-12-2009

Am visat ca a murit prietenul meu intr\'un accident de masina impreuna cu fosta lui iubita,iar eu asistam la ingorparea lor.eram foarte nedumerita,sufeream si incercam sa aflu mai multe,dar nu puteam...ei sunt impreuna de mult timp(7 ani) dar el nu o iubeste.apoi am visat ca fantoma lui era la mine in bucatarie,iar eu il tot intrebam ce s\'a intamplat,iar el imi povestea,dar pe ocolite.

Interpretare vis (5)

avatar

nyko    •    22-12-2009

cand visezi ca a murit cineva se spune ca ia murit moartea;)

avatar

venus    •    23-12-2009

cred ca moartea arata un sfarsit,sau o frica.avand in vedere ca tu stii faptul ca el nu o iubeste,si tot el este cel care supravietuieste in vis,poate arata faptul ca relatia e pe sfarsite,sau ca el vrea sa o termine ori ca el vea sa scape cumva si nu se simte implinit.
se poate insa ca relatia sa treaca prin niste probe amenintatoare si faptul ca amandoi au murit sa arate ca cei doi s-au schimbat si relatia de cuplu a luat o pe alta cale,mai buna.

avatar

florentina    •    19-01-2010

Am visat-o pe bunica mea care nu mai este in viata;arata frumoasa si vesela ca in tinerete.Avea o fata de masa cusuta foarte frumos si mi-a spus ca are doar un metru,nu stiu daca se rewferea la dimensiunile fetei de masa.Mai avea un radio la care asculta muzica;eu imi oream in vis sa mi le dea mie ca stiam ca trebuie sa plece undeva.Am vrut sa ma imbrac si in buzunarele hanoracului care in realitate nu il am am gasit escremente ,totul era murdar in buzunare,voiam sa curat l acolo,ce poate fi?

avatar

deea    •    19-04-2010

am visat k prietenul meu murise iar eu ma dusesem cu floi la el.knd am intrat in casa(care nu era a lui).am vazust 2 meserniar el era pus jos intr-un cosciug. mam apropiat si arata diferit fatza de cum il stiam.la un moment dat se trezise si lam intrebat daca ma mai cunoaste.mia spus :\"da\",,, iar cand lam intrebat cum ma cheama, a dat un alt nume ,nu cel pe care il am,iar eu am crezut k a luato razna si mam trezit...ce sa fie?

avatar

neagu alexandra    •    24-05-2010

eu sunt de acord cu nyko. am visat si eu moartea cuiva iar bunica mea a zis ca i-a murit moartea!

Adauga interpreatarea / comentariul tau

Incearca si tu sa interpretezi visul, parerea ta conteaza.
Mai multe pareri duc la o interpretare cat mai corecta a visului.

Interpretare simboluri care te-ar putea interesa:

interpretare-vise-prietenie-prieten.jpg - vei avea parte de intristare, de suparare; - probabil ca esti deja tulbure din punct de vedere sufletesc, iar visul vine…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Prietenie, prieten
interpretare-vise-moarte.jpg Lina - terminarea unui ciclu sau a unei etape, ducerea la bun sfarsit a unor situatii, fara piedici si fara…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Moarte
interpretare-vise-unicorn.jpg Simbolul magiei, al lumii fanteziste, unicornul inseamna ca atunci cand visezi un inorog e posibil sa ai foarte mult succes…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Unicorn
interpretare-vise-Incuietoare.jpg - vis ce prevesteste dificultati; - fii atent la chestiunile financiare, mai ales daca visezi ca dulapurile si birourile sunt incuiate, iar…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Încuietoare

Vise interpretate

Vise neinterpretate

Interpreteaza-ti visul!

Afla acum semnificatia visului tau!

Descrie visul din noaptea trecuta sau oricare vis pe care doresti sa-l interpretezi si haide sa incercam sa-l interpretam impreuna. Astfel fiecare poate sa isi dea cu parerea si cu siguranta vom gasi o interpretare cat mai apropiata de adevar.

 Adauga visul tau!

Reclama

Parteneri