Dictionar de vise. Interpretari vise. Pe acest site gasesti un dictionar complet cu interpretarea visurilor tale. Cauta visul tau si afla-i semnificatia, talmacirea sau insemnatatea!
Dictionarul tau de vise online. Afla acum intelesul visului tau! Adauga visul si vom incerca sa-l interpretam impreuna. Interpretare vise.

Dictionar de vise • Visul tau incepe cu litera:
A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W X Y Z
interpretare-vise-

moartea mamei

Interpretare vis: moartea mamei

  marin adina
  06-02-2010

Nu cred ca a fost un vis ci mai degraba un cosmar, astfel am visat ca mama a murit dar parca se facea ca vorbesc cu ea si chiar ne faceam planuri ce dam si cum dam de pomana in privinta hainelor, avand pe ea o fusta foarte frumoasa, o matusa ii spunea sa i/o dam bunicii mele care este moarta, iar mama ii spunea ca nu sa o pastram pentru a o da de pomana, apoi se facea ca avea loc inmormantarea iar eu eram la servici, eu fiind pensionara, si nu puteam pleca chiar daca aveam masina la dispozitie, masina unui unchi, care parca venise special sa ma duca la inmormantare, apoi m/am razgandit vazand ca este ora 17, iar inmormantarea avea loc la ora 18, cert este ca nu am ajuns la inmormantare si parca si mama ma indemnase sa nu vin pentru ca o sa ii pastrez amintirea cand era vie, si chiar nu am vazut/o moarta in sicriu. Ce poate fi oare ca m/am trezit cu o durere ingrozitoare de cap si nu sunt buna de nimic acum. Multumesc si doresc interpretarea acestui vis ca ma ingrijoreaza, mama este sanatoasa are 74 de ani si este la munca in strainatate chiar la varsta aceasta si vorbesc zilnic cu ea pe mess.

Interpretare vis (2)

avatar

daniela    •    16-03-2011

nu stiu ce sa cred si eu aseara am visat ca mama mea a murit si nici eu nu stiu ce sa fac ,rntu esti mai invarsta ,dar eu am doar aproape 11 ani si mieste foarte frica .

avatar

Mia    •    16-03-2011

In general moartea cuiva in vis inseamna ca i`a murit moartea in realitate . Acum vad ca visul dvs. e ceva mai complicat . Poate a fost doar un simplu vis , sau poate mama dvs. o sa se imbolnaveasca , sau ceva de genul .. Important e ca e sanatoasa . Pe mine m`a visat de curand un prieten , cum ca vroia cineva sa ma violeze , dar nu am patit nimic ..

Adauga interpreatarea / comentariul tau

Incearca si tu sa interpretezi visul, parerea ta conteaza.
Mai multe pareri duc la o interpretare cat mai corecta a visului.

Interpretare simboluri care te-ar putea interesa:

interpretare-vise-zapada.jpg Credem cu mare usurinta ca zapada simbolizeaza albeata imaculata, puritatea, fecioria neprihanita. Dar, nu acesta este simbolismul cel mai frecvent in…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Zapada
interpretare-vise-mama.jpg - inseamna bucurie; - mama, sprijinul dintotdeauna al oricarui copil, de la opt la optzeci de ani; visul cu mama iti arata…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Mama
interpretare-vise-drapel.jpg - drapelul simbolizeaza patria, tara mama, prin extensie si mama. Ideea de angajament, de ideal, de apartenenta la un clan sau…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Drapel
interpretare-vise-san.jpg - toata lumea stie ca el este simbolul maternitatii, al blandetei si al sigurantei. Analistii vad in el o imagine a…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ San

Vise interpretate

Vise neinterpretate

Interpreteaza-ti visul!

Afla acum semnificatia visului tau!

Descrie visul din noaptea trecuta sau oricare vis pe care doresti sa-l interpretezi si haide sa incercam sa-l interpretam impreuna. Astfel fiecare poate sa isi dea cu parerea si cu siguranta vom gasi o interpretare cat mai apropiata de adevar.

 Adauga visul tau!

Reclama

Parteneri