Dictionar de vise. Interpretari vise. Pe acest site gasesti un dictionar complet cu interpretarea visurilor tale. Cauta visul tau si afla-i semnificatia, talmacirea sau insemnatatea!
Dictionarul tau de vise online. Afla acum intelesul visului tau! Adauga visul si vom incerca sa-l interpretam impreuna. Interpretare vise.

Dictionar de vise • Visul tau incepe cu litera:
A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W X Y Z
dictionar-de-vise-mama

Mama

Ce inseamna cand visezi: Mama

  cevisez.ro

- inseamna bucurie;
- mama, sprijinul dintotdeauna al oricarui copil, de la opt la optzeci de ani; visul cu mama iti arata ca nu esti singur, oricat de greu iti va fi si oricat de disperat te vei simti, intotdeauna ai pe cineva alaturi de tine;
- potrivit explicatiilor mai noi, visul prevesteste dureri sufletesti, dor; visul cu mama este, dincolo de momentele sufletesti sfasietoare ce ar putea aparea, un vis intotdeauna bun;
- in general situatii ce se cer analizate in profunzime, de la originea lor; de obicei mama din vis indica o atitudine personala pe care imaginea mamei o reprezinta. Visul poate fi interpretat in functie de relatiile pe care le aveti sau le-ati avut cu mama.
Daca in realitate mama este moarta
- atrage atentia asupra unui eveniment din trecut de care depinde intr-un fel viata dv., nevoie de afectiune, insatisfactii emotionale, dor, lipsa unei protectii.
Daca mama este in viata, dar este departe
- lipsa unui sprijin, deruta emotionala, teama de necunoscut, dorinta, dor, lipsa de afectiune.
Daca locuiti cu mama
– confort, siguranta, protectie, incredere.
Daca in general va intelegeti bine cu mama
– prietenie, incurajare, sprijin, calm, ocrotire.
Daca in realitate mama e prea exagerata si doreste sa va conduca viata sau nu va intelegeti cu mama
– sufocare, nevoie de echilibru, dorinta de independenta, cautarea unei evadari dintr-o situatie frustranta.
Daca in realitate mama e rece si distanta
- lipsa de afectiune, deruta emotionala, incapacitate de a exprima trairile, centura, reprimare a sentimentelor, insatisfactii sentimentale.
Daca in realitate mama e recasatorita
– frustrari, gelozie, lipsa unui sprijin, sentiment de inferioritate, teama de abandon, marginalizare.
Daca in realitate mama e divortata
– insatisfactii emotionale, incapacitatea de a avea relatii bune cu ceilalti, lipsa unui sprijin, nevoia de a va descurca singur, independenta, situatii frustrante din trecut.
Daca in realitate mama e vaduva
– singuratate, insatisfactii emotionale, lipsa unui obiect, al grijii dv.
Daca in realitate e mama vitrega
– repulsie, respingere, inacceptare, o fateta a personalitatii pe care nu o agreati, posesivitate, teama de a pierde ceva drag, dezechilibru emotional, teama de abandon, intransigenta, intoleranta, complex de inferioritate, lipsa de afectiune sau incapacitate de exprimare a emotiilor.
Daca nu va cunoasteti mama si totusi visati pe cineva ca fiind mama
– nevoie de ocrotire, vulnerabilitate, incapacitatea de a va intelege propria personalitate, individualitate incerta, sentimentul ca nu apartineti nimanui, inutilitate.
Daca in vis altcineva e mama dv. sau aveti mai multe mame
– deruta emotionala, iubire pe mai multe planuri, insatisfactii sentimentale, disconfort, agitatie interioara, confuzii in plan sentimental.
Daca in vis sunteti mama, dar nu sunteti in realitate
– responsabilitati, nevoia de a va implica intr-o situatie, afectivitate sporita;
Daca in vis sunteti mama si sunteti si in realitate
– responsabilitate, grija, afectiune, probleme de familie.
Mama altcuiva
– situatii care va impresioneaza, desi nu va vizeaza direct.
Daca deveniti mama – vezi nastere.

Interpretare simboluri care te-ar putea interesa:

dictionar-de-vise-drapel - drapelul simbolizeaza patria, tara mama, prin extensie si mama. Ideea de angajament, de ideal, de apartenenta la un clan sau o familie este si ea inclusa acestui simbolism.…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Drapel
dictionar-de-vise-rapire - visul traduce teama de a fi abandonat, fie de tata, fie de mama. Un copil se simte abandonat ... in fata televizorului, atunci cand tata sau mama nu sunt acasa, nu au timp sa se ocupe de el, nu se…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Rapire
dictionar-de-vise-familie - numeroasa - relatii sociale bogate, sociabilitate, dorinta de a lua legatura cu cât mai multe persoane, fuga de singuratate, nevoia de a avea o viata agitata, de a iesi din anonimat; - în mijlocul familiei - sentiment de…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Familie
dictionar-de-vise-nume - cand in vis apar nume de oameni, trebuie cautate legaturile cu persoanele care poarta acele nume, daca sunt cunoscute, rolul lor in viata individului indicand un punct ce se cere analizat cu atentie; trebuie verificat si termenul ce descrie relatia…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Nume

Vise interpretate

Vise neinterpretate

Interpreteaza-ti visul!

Afla acum semnificatia visului tau!

Descrie visul din noaptea trecuta sau oricare vis pe care doresti sa-l interpretezi si haide sa incercam sa-l interpretam impreuna. Astfel fiecare poate sa isi dea cu parerea si cu siguranta vom gasi o interpretare cat mai apropiata de adevar.

 Adauga visul tau!

Reclama

Parteneri