Dictionar de vise. Interpretari vise. Pe acest site gasesti un dictionar complet cu interpretarea visurilor tale. Cauta visul tau si afla-i semnificatia, talmacirea sau insemnatatea!
Dictionarul tau de vise online. Afla acum intelesul visului tau! Adauga visul si vom incerca sa-l interpretam impreuna. Interpretare vise.

Dictionar de vise • Visul tau incepe cu litera:
A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W X Y Z
interpretare-vise-

Tata o înșală pe mama

Interpretare vis: Tata o înșală pe mama

  Damla
  24-05-2023

Visul s a întâmplat ieri seară. Eram în vis, pe o navă care era pe mare. Era ca o casă uriașă, ba chiar pentru mai multe persoane. Avea și club, la care tata s a dus cu mama. Eu cu soră mea rămăsesem în cameră și ne dusesem la ei pentru a-i întreba ceva și îl văd pe tata dansând și sărutând o altă femeie supunând că se desparte de mama. Mama când a auzit i au curs 2 lacrimi, în prezent mama are destule probleme căci bunica a murit.. eu m-am dus să o îmbrățișez pe mama. Iar după... Nu mai știu ce s a întâmplat, presupun că m-am trezit.

Interpretare vis (1)

avatar

Enia    •    27-05-2023

Interpretarea visului este subiectivă și poate varia în funcție de contextul personal și emoțiile tale. Cu toate acestea, voi încerca să îți ofer o interpretare generală a visului tău:

Visul în care te afli pe o navă mare, care funcționează ca o casă pentru mai multe persoane, poate simboliza călătoria ta în viață și experiențele pe care le trăiești în prezent. Nava reprezintă un mediu în care interacționezi cu diferite aspecte ale vieții tale.

Faptul că tatăl tău dansează și sărută o altă femeie în vis poate reflecta o teamă sau o neliniște în legătură cu stabilitatea relației părinților tăi sau cu dinamica familială în general. Apariția acestei situații în vis poate fi rezultatul preocupărilor sau a tensiunilor pe care le resimți în viața reală, mai ales în contextul problemelor cu bunica.

Lacrimile vărsate de mama atunci când aude despre separarea tatălui vostru pot reflecta suferința și durerea pe care o simte în prezent din cauza pierderii bunicii și a tensiunilor din familie. Gestul tău de a merge să o îmbrățișezi arată empatie și sprijin pentru mama ta în aceste momente dificile.

Faptul că nu îți amintești ce s-a întâmplat după aceea, presupunând că te-ai trezit, poate indica faptul că vrei să scapi de aceste emoții negative și să te întorci la o stare de liniște și echilibru.

Este important să iei în considerare contextul personal și emoțiile tale în timpul visului pentru a obține o înțelegere mai profundă a semnificației sale pentru tine. De asemenea, poți avea o discuție deschisă cu persoanele implicate în vis (părinții, mama) pentru a înțelege mai bine preocupările și sentimentele tale legate de relațiile din viața ta.

Adauga interpreatarea / comentariul tau

Incearca si tu sa interpretezi visul, parerea ta conteaza.
Mai multe pareri duc la o interpretare cat mai corecta a visului.

Interpretare simboluri care te-ar putea interesa:

interpretare-vise-rapire.jpg - visul traduce teama de a fi abandonat, fie de tata, fie de mama. Un copil se simte abandonat ... in…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Rapire
interpretare-vise-drapel.jpg - drapelul simbolizeaza patria, tara mama, prin extensie si mama. Ideea de angajament, de ideal, de apartenenta la un clan sau…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Drapel
interpretare-vise-mama.jpg - inseamna bucurie; - mama, sprijinul dintotdeauna al oricarui copil, de la opt la optzeci de ani; visul cu mama iti arata…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Mama
interpretare-vise-familie.jpg - numeroasa - relatii sociale bogate, sociabilitate, dorinta de a lua legatura cu cât mai multe persoane, fuga de singuratate,…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Familie

Vise interpretate

Vise neinterpretate

Interpreteaza-ti visul!

Afla acum semnificatia visului tau!

Descrie visul din noaptea trecuta sau oricare vis pe care doresti sa-l interpretezi si haide sa incercam sa-l interpretam impreuna. Astfel fiecare poate sa isi dea cu parerea si cu siguranta vom gasi o interpretare cat mai apropiata de adevar.

 Adauga visul tau!

Reclama

Parteneri