Dictionar de vise. Interpretari vise. Pe acest site gasesti un dictionar complet cu interpretarea visurilor tale. Cauta visul tau si afla-i semnificatia, talmacirea sau insemnatatea!
Dictionarul tau de vise online. Afla acum intelesul visului tau! Adauga visul si vom incerca sa-l interpretam impreuna. Interpretare vise.

Dictionar de vise • Visul tau incepe cu litera:
A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W X Y Z
interpretare-vise-

nasterea unui bebel de sex masculin

Interpretare vis: nasterea unui bebel de sex masculin

  andreea - iulia
  03-11-2009

Am descoperit-in vis-ca sunt insarcinata si doctorul meu mi-a zis ca,chiar daca as vrea sa fac intrerupere ,nu se poate,pentru ca sunt deja in 3 luni si e fata.eu ma vaitam pentru ca fata noastra cea mica deabia are 2 ani si ca...un copil ne trebuie noua acum??? si sotul spunea ca asa a vrut Dumnezeu si sa ne resemnam...ca e o bucurie!!!
apoi m-am vazut in maternitate cu bebelusul langa mine (nu-l atingeam,doar il priveam) si am intrebat doctorul : dar n-ati spus ca e fetita?? acesta este baiat!!!
doctorul mi-a raspuns ca..asta a iesit...baiat...e o dezamagire???
eu i-am spus....ca nu,chiar ma bucuram fooaarte tare!!! am sunat-o pe nasa si i-am spus ca e baiat si sa fie si ea fericita pentru ca abia astepta sa boteze un baiat (visul ei ,a nasei noastre de cununie,e sa boteze un baietel--ea n-a botezat decat fete pana acum).
Apoi doctorul imi spune ca ma externeaza si sa vin dupa bebel peste cateva zile atuci cand ii face externarea!!!
am plecat din maternitate foarte bucuroasa si parca cu sufletul usor,in pace...imi sun sotul si-mi spune ca,daca tot vin acasa,sa cumpar si ceva dulce si ceva de baut ca avem musafiri mai pe seara!!!
tot incercand sa ajung acasa,drumul parca nu se mai termina,in spatele meu se distrugea totul,parca exploda totul in spatele meu,dar nu eram speriata!!!
intr-un final,ajung acasa si sotul imi ma intreaba daca am cumparat ce am vorbit la telefon si i-am zis ca nu....si el imi spune ca e mai bine asa , pentru ca a pregatit el ceva...doar sa asteptam sa vina musafirii!!! si...apoi...m-am trezit din vis!!!!

Interpretare vis (0)

Adauga interpreatarea / comentariul tau

Incearca si tu sa interpretezi visul, parerea ta conteaza.
Mai multe pareri duc la o interpretare cat mai corecta a visului.

Interpretare simboluri care te-ar putea interesa:

interpretare-vise-duminica.jpg Atunci cand visezi ziua de duminica inseamna ca vei avea parte de multe clipe fericite, de bucurii, de petreceri, iar semnificatia…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Duminica
interpretare-vise-creaturi-de-basm.jpg - a visa asa ceva nu e semn bun, se spune ca spiritele din basme, care sunt pagane, reprezinta un pericol,…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Creaturi de basm
interpretare-vise-sot-sau-sotie.jpg - sunt posibile doua interpretari, in cazul in care va vizualizati sotul in vis: fie este vorba de o figura simbolica…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Sot sau Sotie
interpretare-vise-rege.jpg - dorinte de afirmare, vrei sa ti se recunoasca valoarea, simti ca meriti mai mult; sanse de evidentiere sau de succes,…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Rege

Vise interpretate

Vise neinterpretate

Interpreteaza-ti visul!

Afla acum semnificatia visului tau!

Descrie visul din noaptea trecuta sau oricare vis pe care doresti sa-l interpretezi si haide sa incercam sa-l interpretam impreuna. Astfel fiecare poate sa isi dea cu parerea si cu siguranta vom gasi o interpretare cat mai apropiata de adevar.

 Adauga visul tau!

Reclama

Parteneri